Trochê pó¼no, ale je¶li chodzi o sobotê to móg³bym tak od 17.00, tradycyjnie proponuje spotkanie w Gildii.
Tak sobie przypomnia³em o tych terenach 2D i sprawdzi³em, jak kupowa³em w zesz³ym roku to p³aci³em po 18z³ za jeden komplet, nie mówi±c ju¿ o tym ¿e Vanaheim trochê zawali³ i w ramach przeprosin dosta³em czwarty komplet gratis Tak wiêc Twister (czy kto tam jeszcze by³by zainteresowany) mo¿e warto poczekaæ na ceny z Mg³y ? Ja nadal mam od³o¿one do zamówienia kilka figurek wiêc, w razie czego mo¿na wspólnie obni¿yæ koszty przesy³ki.
Na razie siê wstrzymam, zostawiê te powycinane ¯eby kupiæ komplet musia³ bym ze 100 wydaæ
Edit:
Ale przyda³o by siê ze 20 toploaderów:
http://mgla.pl/produkt/ultrapro-toploader-regular,16289
Ostatnio edytowany przez Twister (2016-11-08 19:21:13)
Jutro co¶ bêdê zamawia³ z Mg³y, bo wypatrzy³em niez³± okazjê. A tak na marginesie tereny równie¿ s± po 24z³ za komplet, wiêc nie ma ju¿ na co czekaæ.
Edytka: zamówienie posz³o, ale toploaderów bêdzie tylko 6 sztuk. Mam cich± nadziejê, ¿e dostanê to co zamówi³em.
Ostatnio edytowany przez Crane (2016-11-09 09:49:04)
Na chwilê obecn± trudno mi powiedzieæ (czy raczej napisaæ), bêdê co¶ bardziej wiedzia³ w pi±tek.
Prawdopodobnie w niedzielê bêdê móg³ zagraæ, tradycyjnie ok 16.00 w Gildii. Niestety nadal dysponujê armi± tylko na 10 punktów, bo mia³em ma³e zawirowanie z zamówieniem i prawdopodobnie dotr± do mnie dopiero jutro.
Twister napisał:
No to mo¿e ma³e proxy do 25 pkt? Podstawki mogê Ci przynie¶æ
Zobaczê co siê da zrobiæ, tzn. ja figurki ju¿ mam, tylko nie sklejone, ale najwy¿ej je wklejê na plastelinkê do podstawek.
Dwa pytanka, pierwsze do Twistera: wybierasz siê mo¿e do Gnoma na turniej w niedzielê (11 grudnia) ? Je¶li tak to spyta³by¶ czy tokeny do RoS-u ale MK II to s± jeszcze dostêpne. Wiem ¿e nie maj± na sklepie ale nadal maj± je w katalogu jako na zamówienie i chcia³em siê dowiedzieæ czy faktycznie s± w stanie je sprowadziæ.
Drugie pytanie takie ogólniejsze, bêdê jako¶ w przeci±gu 3-4 tygodni robi³ zamówienie z Mg³y, mo¿e kto¶ chcia³by siê podpi±æ z jaki¶ niespiesznym towarem ?