Crane napisał:
siwy2150 napisał:
Ju¿ wiem co wezmê http://www.mgla.pl/index.php?p=14&&id_p=2661 + http://www.mgla.pl/index.php?p=14&&id_p=2609 Ale dopiero jak wezme wyp³ate czyli po 10 poczekasz prawda?
Ja tam mogê czekaæ, ale Maro chyba siê jara jak flota Stannisa w Czarnym Nurcie wiêc pewnie woli mieæ szybciej, w ka¿dym razie wiem ¿e jeszcze Wojtek i Miksan co¶ chcieli, a nie wiem czy oni w³a¶nie nie po 10 bêd± robiæ zamówienie. Maro i tak ma chyba zamówienie w okolicach darmowej przesy³ki, jak co¶ to siê wrzuci razem z zamówieniem od Zuzoslava i na pewno 300z³ siê przekroczy, a w razie czego jak bêdê mia³ fundusze to Ci zamówiê te fanty, a kasê oddasz mi po 10. We wtorek jeszcze dopracujemy szczegó³y.
jak by¶ zamówi³ i znalaz³ fundusze to na bank odda³ bym po 10 albo tak jak piszesz razem z Zuzos³awem, poniewa¿ nie bedzie mnie na spotkaniu dajcie znaæ jak wygl±da sprawa
To ¿e siê jaram to jedno... ale czy bêdê chcia³ co¶ zamawiaæ tak, ju¿-natychmiast to to nie jest tak do koñca powiedziane.
Na razie siê jeszcze zastanawiam. Jak co to dam znaæ jutro.
Nie wiem w koñcu czy co¶ ustalili¶my wczoraj ale wygl±da na to ¿e mo¿emy siê jeszcze chyba wstrzymaæ z zamówieniem z Mg³y do przysz³ego tygodnia, wiêc spokojnie Siwy siê za³apiesz.
Ninja Edit
W³a¶nie zauwa¿y³em ¿e dotar³ towar do Mg³y, wiêc pewnie wszelkie uzupe³nienia bêd± ju¿ dzi¶ widoczne, nie wiem co chcieli zamówiæ Wojtek i Miksan, ale policzy³em ¿e to co mam ja, Zuzu i Siwy kwalifikuje siê ju¿ na darmow± przesy³kê.
ja te¿ bym siê jeszcze chcia³ podczepiæ pod zamówienie Blessing of Vengence, Reclaimer i Vassal Mechanik.
Ehhh, zniszczyli¶cie moje marzenia o RoS-ie my¶la³em ¿e wolniej bêdzie rozbudowywaæ te armie, a tu ju¿ widzê ¿e chyba co najmniej w 35 punktów celujecie.
Dobra trzeba by to jako¶ skoordynowaæ, mogê to zamówiæ w jutro lub w pi±tek ¿eby najpó¼niej we wtorek figurki dotar³y, ale bêdê te¿ potrzebowa³ w miarê szybko kasê, kto bêdzie móg³ przelaæ to podam numer konta, kto woli gotówk± to jako¶ siê mo¿e zgadamy w Bardzie. Siwy2150 ureguluje nale¿no¶æ za swoje zakupy, w przysz³ym tygodniu.
Ja bym jutro da³ znaæ co i jak (czekam jeszcze na potwierdzenie od go¶cia, któremu wysy³a³em zamówienie ¿eby potwierdzi³ ¿e z paczk± wszystko ok... uroki sprzeda¿y przez Allegro). Takie pytanko: Jak wygl±da sprawa z walk± armi 28pkt na 35? Czy przeciwnik ma w tedy du¿± przewagê i nie ma szans, ¿ebym takie co¶ wygra³?
I jeszcze takie ma³e pytanie o Agonizer'a u skorne'a: Je¶li Agonizer ma zasadê fury bank i oddam mu z warlocka wszystkie punkty furii. To w przypadku kiedy mam du¿o bestii, mogê ¶ci±gn±æ z nich furiê, która bez Agonizera nie zmie¶ci³aby mi siê w limicie Warlocka?
Ostatnio edytowany przez Maro (2013-06-05 17:30:10)
Musia³em rozbiæ zamówienie, bo siê finansowo nie wyrobi³em. W pierwszym rzucie s± figurki dla Miksana, Zuzoslava i Andrew-a (przy czym na razie bez Blessing of Vengance), ten towar powinien dotrzeæ najpó¼niej w poniedzia³ek. Sprawa wiêc jest taka jak bardzo szybko bêdzie potrzebna reszta, ja mogê poczekaæ do przysz³ego tygodnia, Siwy te¿, nie wiem jak Andrew i nie wiem czy w koñcu Wojtek bêdzie chcia³ siê do naszego zamówienia podpi±æ ?
Tak przy okazji kto¶ wspomina³ o templatach, w razie czego s± na Mgle za 33z³.
Ja swojego Skorne'a zamawiam jutro, mam nadziejê ¿e na wtorek bêdê ju¿ móg³ przyj¶æ pograæ.
Tak jako¶ siê z³o¿y³o ¿e wszystkie figurki bêd± ju¿ jutro po po³udniu, nie wiem Siwy jak bêdziesz chcia³ odebraæ swoje zamówienie wiêc jak co¶ to daj znaæ jak by Ci by³o najwygodniej (we wtorek na spotkaniu, w Bardzie, u mnie w sklepie czy mo¿e od Andrzeja, co i tak sprowadza siê prawie do Barda )
No bard to dobre meiejsce. Oczywi¶cie ¿eby mi podrzuciæ fiksy. Wybieram siê ju¿ tam od bardzo d³u¿szego czasu a teraz mam ju¿ dodatkowy powód Podaj nr konta i wyliczenie dok³adne to Przeleje ci kase
siwy2150 napisał:
No bard to dobre meiejsce. Oczywi¶cie ¿eby mi podrzuciæ fiksy.
Posz³a PM-ka w tej sprawie.
Z innej beczki nie wiem kto bêdzie na turnieju na Twierdzy, ale mo¿e znalaz³by siê jaki¶ zawodnik zapasowy, figurki jakie¶ w razie czego by siê znalaz³y. Tak podpytuje na wypadek gdyby by³o nas nieparzy¶cie, nie ukrywam ¿e chcia³bym zagraæ, ale w razie czego wolê nie graæ ni¿ ¿eby by³ BYE.
@UP, zawsze mo¿na pograæ free for all. Epicka bitwa armii po 25 pkt na trzy osoby lub wiêcej.
Pewnie zobaczymy siê we wtorek, ale tak uprzedzam wcze¶niej, byæ mo¿e za jaki¶ tydzieñ mo¿e dwa pójdzie kolejne zamówienie do Mg³y - o ile przyjdzie UA do Striderów dla Zuzoslava, bo mi siê do Skinwalkerów nie ¶pieszy. Kto¶ bêdzie na co¶ chêtny tak w razie czego ? Jak co¶ jest "na zamówienie" to lepiej daæ mi znaæ teraz, wrzucê na listê ¿yczeñ i jak przyjdzie to bêdzie od³o¿one, bo ze sklepu to czasami lubi towar znikaæ
Ja bêdê chêtny na Holy Zealots + Monolith Bearer do PoM 162.60 ,ale spoko mi te¿ siê nie spieszy;) Nie wiem jak z farbkami bo chyba bêdê te¿ chcia³ jakie¶ ze 2 czerwone ale o tym jako¶ pó¼niej pomy¶lê.
Przysz³a dzi¶ nowa dostawa do Mg³y niestety nie dotar³o nic grubszego dla mnie, wiêc tradycyjnie zbieram chêtnych na jakie¶ wiêksze zamówienie. Jak na razie jest w koñcu UA do Striderów dla Zuzoslava, jest te¿ ten nieszczêsny Monolith Bearer dla Andrewa (nieszczêsny bo nie za³apa³ siê na poprzednie zamówienie) - jest to jakie¶ 80z³ wiêc do 300z³ dosyæ du¿o brakuje, wiêc jak kto¶ by³by chêtny na co¶ z Mg³y to mogê skoordynowaæ jakie¶ zamówienie i wtedy koszt przesy³ki do podzia³u lub jak zamówienie przekroczy magiczne 300z³ to kosztów nie bêdzie.