Ogłoszenie

Witamy na Forum "Rycerze y Kupcy"!

Linki:

- Regulamin Forum
- Dzielnica Mieszkalna (Przedstaw siê tam koniecznie!)
---> -AKTUALNE SPOTKANIE KLUBU <---
- Administracja Forum
- Gie³da Forumowa

#16 2013-06-03 21:54:38

siwy2150

Gania za ró¿owym s³oniem

SkÄ…d: Salt Lake City
Punktów :   
Armia w WFB: Orki&Gobosy

Re: Ró¿no¶ci do obgadanie, zamówienia, ustawki i takie tam

Crane napisał:

siwy2150 napisał:

Ju¿ wiem co wezmê http://www.mgla.pl/index.php?p=14&&id_p=2661 +   http://www.mgla.pl/index.php?p=14&&id_p=2609 Ale dopiero jak wezme wyp³ate czyli po 10 poczekasz prawda?

Ja tam mogê czekaæ, ale Maro chyba siê jara jak flota Stannisa w Czarnym Nurcie wiêc pewnie woli mieæ szybciej, w ka¿dym razie wiem ¿e jeszcze Wojtek i Miksan co¶ chcieli, a nie wiem czy oni w³a¶nie nie po 10 bêd± robiæ zamówienie. Maro i tak ma chyba zamówienie w okolicach darmowej przesy³ki, jak co¶ to siê wrzuci razem z zamówieniem od Zuzoslava i na pewno 300z³ siê przekroczy, a w razie czego jak bêdê mia³ fundusze to Ci zamówiê te fanty, a kasê oddasz mi po 10. We wtorek jeszcze dopracujemy szczegó³y.

jak by¶ zamówi³ i znalaz³ fundusze to na bank odda³ bym po 10 albo tak jak piszesz razem z Zuzos³awem, poniewa¿ nie bedzie mnie na spotkaniu dajcie znaæ jak wygl±da sprawa

A kto jest bardziej zaawansowany technologicznie skaweny czy krasnoludy....?

#17 2013-06-03 22:05:25

Maro

Powergamer

13753063
Call me!
Punktów :   
Armia w WFB: My¶lê nad Ogrami
Armia w W40: Jeszcze siê zastanawiam
Armia w LOTR: Nie interesuje mnie

To ¿e siê jaram to jedno... ale czy bêdê chcia³ co¶ zamawiaæ tak, ju¿-natychmiast to to nie jest tak do koñca powiedziane.
Na razie siê jeszcze zastanawiam. Jak co to dam znaæ jutro.

O kur@#!... Wac³aw, sp*&%^!@#my.

#18 2013-06-05 08:49:59

Crane

Poszukuje elektro w Berlinie

2995381
Punktów :   
Armia Warmachine & Hordes: Retribution of Scyrah

Nie wiem w koñcu czy co¶ ustalili¶my wczoraj ale wygl±da na to ¿e mo¿emy siê jeszcze chyba wstrzymaæ z zamówieniem z Mg³y do przysz³ego tygodnia, wiêc spokojnie Siwy siê za³apiesz.

Ninja Edit
W³a¶nie zauwa¿y³em ¿e dotar³ towar do Mg³y, wiêc pewnie wszelkie uzupe³nienia bêd± ju¿ dzi¶ widoczne, nie wiem co chcieli zamówiæ Wojtek i Miksan, ale policzy³em ¿e to co mam ja, Zuzu i Siwy kwalifikuje siê ju¿ na darmow± przesy³kê.

#19 2013-06-05 13:56:59

Andrew

Szef Portalu

Punktów :   
Armia w WFB: Mroczne Elfy
Armia Warmachine & Hordes: The Protectorate of Menoth

ja te¿ bym siê jeszcze chcia³ podczepiæ pod zamówienie   Blessing of Vengence, Reclaimer i Vassal Mechanik.

"To na pewno Spider-Man "

#20 2013-06-05 15:24:32

Crane

2995381
Punktów :   

Ehhh, zniszczyli¶cie moje marzenia o RoS-ie my¶la³em ¿e wolniej bêdzie rozbudowywaæ te armie, a tu ju¿ widzê ¿e chyba co najmniej w 35 punktów celujecie.

Dobra trzeba by to jako¶ skoordynowaæ, mogê to zamówiæ w jutro lub w pi±tek ¿eby najpó¼niej we wtorek figurki dotar³y, ale bêdê te¿ potrzebowa³ w miarê szybko kasê, kto bêdzie móg³ przelaæ to podam numer konta, kto woli gotówk± to jako¶ siê mo¿e zgadamy w Bardzie. Siwy2150 ureguluje nale¿no¶æ za swoje zakupy, w przysz³ym tygodniu.

#21 2013-06-05 17:27:27

Maro

Powergamer

13753063
Call me!
Punktów :   

Ja bym jutro da³ znaæ co i jak (czekam jeszcze na potwierdzenie od go¶cia, któremu wysy³a³em zamówienie ¿eby potwierdzi³ ¿e z paczk± wszystko ok... uroki sprzeda¿y przez Allegro). Takie pytanko: Jak wygl±da sprawa z walk± armi 28pkt na 35? Czy przeciwnik ma w tedy du¿± przewagê i nie ma szans, ¿ebym takie co¶ wygra³?

I jeszcze takie ma³e pytanie o Agonizer'a u skorne'a: Je¶li Agonizer ma zasadê fury bank i oddam mu z warlocka wszystkie punkty furii. To w przypadku kiedy mam du¿o bestii, mogê ¶ci±gn±æ z nich furiê, która bez Agonizera nie zmie¶ci³aby mi siê w limicie Warlocka?

Ostatnio edytowany przez Maro (2013-06-05 17:30:10)

#22 2013-06-06 12:16:52

Crane

2995381
Punktów :   

Musia³em rozbiæ zamówienie, bo siê finansowo nie wyrobi³em. W pierwszym rzucie s± figurki dla Miksana, Zuzoslava i Andrew-a (przy czym na razie bez Blessing of Vengance), ten towar powinien dotrzeæ najpó¼niej w poniedzia³ek. Sprawa wiêc jest taka jak bardzo szybko bêdzie potrzebna reszta, ja mogê poczekaæ do przysz³ego tygodnia, Siwy te¿, nie wiem jak Andrew i nie wiem czy w koñcu Wojtek bêdzie chcia³ siê do naszego zamówienia podpi±æ ?

Tak przy okazji kto¶ wspomina³ o templatach, w razie czego s± na Mgle za 33z³.

#23 2013-06-06 21:05:27

Maro

Powergamer

13753063
Call me!
Punktów :   

Ja swojego Skorne'a zamawiam jutro, mam nadziejê ¿e na wtorek bêdê ju¿ móg³ przyj¶æ pograæ.

#24 2013-06-07 20:26:29

Crane

2995381
Punktów :   

Tak jako¶ siê z³o¿y³o ¿e wszystkie figurki bêd± ju¿ jutro po po³udniu, nie wiem Siwy jak bêdziesz chcia³ odebraæ swoje zamówienie wiêc jak co¶ to daj znaæ jak by Ci by³o najwygodniej (we wtorek na spotkaniu, w Bardzie, u mnie w sklepie czy mo¿e od Andrzeja, co i tak sprowadza siê prawie do Barda )

#25 2013-06-08 06:37:57

siwy2150

Gania za ró¿owym s³oniem

Punktów :   
Armia w WFB: Orki&Gobosy

No bard to dobre meiejsce. Oczywi¶cie ¿eby mi podrzuciæ fiksy. Wybieram siê ju¿ tam od bardzo d³u¿szego czasu a teraz mam ju¿ dodatkowy powód Podaj nr konta i wyliczenie dok³adne to Przeleje ci kase

A kto jest bardziej zaawansowany technologicznie skaweny czy krasnoludy....?

#26 2013-06-08 11:41:09

Crane

2995381
Punktów :   

siwy2150 napisał:

No bard to dobre meiejsce. Oczywi¶cie ¿eby mi podrzuciæ fiksy.

Posz³a PM-ka w tej sprawie.

Z innej beczki nie wiem kto bêdzie na turnieju na Twierdzy, ale mo¿e znalaz³by siê jaki¶ zawodnik zapasowy, figurki jakie¶ w razie czego by siê znalaz³y. Tak podpytuje na wypadek gdyby by³o nas nieparzy¶cie, nie ukrywam ¿e chcia³bym zagraæ, ale w razie czego wolê nie graæ ni¿ ¿eby by³ BYE.

#27 2013-06-08 13:08:39

Maro

Powergamer

13753063
Call me!
Punktów :   

@UP, zawsze mo¿na pograæ free for all. Epicka bitwa armii po 25 pkt na trzy osoby lub wiêcej.

#28 2013-06-30 21:33:27

Crane

2995381
Punktów :   

Pewnie zobaczymy siê we wtorek, ale tak uprzedzam wcze¶niej, byæ mo¿e za jaki¶ tydzieñ mo¿e dwa pójdzie kolejne zamówienie do Mg³y - o ile przyjdzie UA do Striderów dla Zuzoslava, bo mi siê do Skinwalkerów nie ¶pieszy. Kto¶ bêdzie na co¶ chêtny tak w razie czego ? Jak co¶ jest "na zamówienie" to lepiej daæ mi znaæ teraz, wrzucê na listê ¿yczeñ i jak przyjdzie to bêdzie od³o¿one, bo ze sklepu to czasami lubi towar znikaæ

#29 2013-07-01 14:19:15

Andrew

Szef Portalu

Punktów :   
Armia w WFB: Mroczne Elfy
Armia Warmachine & Hordes: The Protectorate of Menoth

Ja bêdê chêtny na Holy Zealots + Monolith Bearer do PoM  162.60 ,ale spoko mi te¿ siê nie spieszy;) Nie wiem jak z farbkami bo chyba bêdê te¿ chcia³ jakie¶ ze 2 czerwone ale o tym jako¶ pó¼niej pomy¶lê.

"To na pewno Spider-Man "

#30 2013-08-21 14:08:17

Crane

2995381
Punktów :   

Przysz³a dzi¶ nowa dostawa do Mg³y niestety nie dotar³o nic grubszego dla mnie, wiêc tradycyjnie zbieram chêtnych na jakie¶ wiêksze zamówienie. Jak na razie jest w koñcu UA do Striderów dla Zuzoslava, jest te¿ ten nieszczêsny Monolith Bearer dla Andrewa (nieszczêsny bo nie za³apa³ siê na poprzednie zamówienie) - jest to jakie¶ 80z³ wiêc do 300z³ dosyæ du¿o brakuje, wiêc jak kto¶ by³by chêtny na co¶ z Mg³y to mogê skoordynowaæ jakie¶ zamówienie i wtedy koszt przesy³ki do podzia³u lub jak zamówienie przekroczy magiczne 300z³ to kosztów nie bêdzie.

Forum "Rycerze y Kupcy" (c) 2011. Wszelkie prawa zastrze¿one dla gen. Szramy. free counters Free Page Rank Tool

Stopka forum

RSS