Tak naprawdę to tylko szczątkowe informacje i podgrzewanie atmosfery dokładne info będzie podane w najbliższym czasie.
Banan, masz jeszcze tego battlewagona? Jak masz to przynieś ze sobą, bo będzie mi potrzebny.
Szef Portalu
od 15 30
Przyjde z bazyliszkiem
Jesteśmy dogadani więc myślę że Bombaj może przedstawić szczegóły, nie zabiorę mu tej przyjemności
Gruby napisał:
No i co to za misterne info na temat lokacyi, bo byłem i nic się nie dowiedziałem
To dobrze że nie przyjechałem, bo głównie chciałem się o tą nowość dowiedzieć, a graliśmy z kumplem w X-Winga ponad 3h więc od 18.30 to się na spotkaniu chyba byśmy nie wyrobili
Crane napisał:
Gruby napisał:
No i co to za misterne info na temat lokacyi, bo byłem i nic się nie dowiedziałem
To dobrze że nie przyjechałem, bo głównie chciałem się o tą nowość dowiedzieć, a graliśmy z kumplem w X-Winga ponad 3h więc od 18.30 to się na spotkaniu chyba byśmy nie wyrobili
No, szczególnie, że wtedy to się już lud zbierał do swych domostw
Crane napisał:
Gruby napisał:
gdybyś był to byś się dowiedział byliśmy z bombajem w lokalu ;p
Eomer napisał:
gdybyś był to byś się dowiedział byliśmy z bombajem w lokalu ;p
No jak, jak Gruby był i się nie dowiedział, to pewnie i ja bym się nie dowiedział Mnie i tak chodzi o szczegóły, bo jak na razie przy takich ogólnych informacjach to pomysł może być dla mnie akceptowalny jak i nie do przyjęcia. W każdym razie czekam do lutego wtedy zobaczę to na własne "oki".
Ok więc podam kilka szczegółów ( za kilka dni ruszymy z oficjalną reklamą )
- Lokal jest w III aleii w bramie niedaleko ratusza
- Będzie otwarty od 14 do 21-22 od wtorku do niedzieli
- na stałe będą 4 stoły, będzie można przyjść w każdej chwili
- na czas turnieju możliwość powiększenia do 16 stołów
- Otwarcie jeszcze w styczniu