Na 1400 Bombaj na proszê Ciê. To mo¿e ja wystawiê cory i bohaterów a Bru maszyny i spece. Inaczej tego nie widzê. Wy macie format prawie ¿e euro a my bójkê w barze. Na te punkty wchodzi mi dwóch musi heve bohaterów bsb i genara³ dwie maszyny i jeden corowy oddzia³ do combatu jak dla mnie bez sensu. Rozumiem ¿e wy sobie poszalejecie blodziami i innymi potworkami a my bêdziemy rado¶nie dostawaæ oklep. Wiem ¿e tu chodzi o fun a nie o zwyciêstwo ale jednak w takim zestawieniu nie mamy nawet iluzorycznych szans na walkê. Proponuje Ty Sas po 3000 Krzychu 2000 ja i Bru po 2500 Cobalt 2000 twój potomek 1000 wiem ¿e niby du¿o punktów ale przy wielu drogich modelach nie bêdzie tego tak widaæ na stole. To moja propozycja proszê o wasze opinie czy wolicie tak po Bombajowemu lub te¿ kto¶ ma swoj± wizjê.
Ostatnio edytowany przez Hunter (2015-04-16 11:00:36)
Zapomnia³e¶ o Siwym.
Spoko. Przenoszê potomka na swoj± stronê, bêdzie gra³ goblinami chaosu
Wiêc
Chaos 2,333k+ Chaos 2,33333k+ Chaos 2,33333 2k+ OG 1k
kontra
Krasie 2k Krasie 2k HElfy 2k OG2K
8 tysi na strone. Pamiêtajcie, ¿e mamy tylko 4 godziny na granie. Ja o 19 muszê wyj¶æ, ale bêdziecie mogli dograæ do ok 19.30.
Mo¿e byæ?
Znaczy siê zgubi³em siê. po kturej niby stronie jestem i po ile tych punktów?
ok nie wa¿ne z kim, po ile tych punktów? powiem szczrze ze minimum 1600 bo to ju¿ jest ciê¿ko co¶ sklepaæ a to podobno ma byæ epicka bitwa i wogule ent of time.
Oj co¶ niewiedzê chêtnych do grania poza wielki endtimesowym g³askaniem po g³ówkach, wiêc powiem tylko ¿e przyjdê ze Star Trekiem, skoro nikt na nic innego siê nie zapisa³.
I jaki by³ wynik bitwy endtimesowej poza tym ¿e by³a fajna ?
U nas w partyjce Star Treka wynik by³ dosyæ przewidywalny wygra³ Suchar z Enterprise dowodzony przez ³ysego jak kolano Jeana Luca Picarda. Jeszcze ani razu nie uda³o mi siê wygraæ tym pancernikiem Dominium, ale kiedy¶ siê uda. Muszê go kiedy¶ przetestowaæ w jakim¶ innym scenariuszu i ewidentnie zapewniæ jakie¶ wsparcie. Jak kto¶ siê nie lêka patosu to jeszcze krótki filmik na którym widaæ Dominion Battleship w akcji - to tak w temacie wstawek fabularnych
A jeszcze pytanie jak sprawa ze spotkaniem za tydzieñ ?