¦ci±ga rozpiski z rapida
Aby troszkê zjednoliciæ ludzi spoza RYKu, odznaczyæ ich od innych ludzi spoza RYKu itd. wprowadzi³em system grup i rang.
Obecnie istnieje 5 grup.
Administratorzy - kolorem fioletowym oznaczeni s± administratorzy, czyli w chwili obecnej tylko ja.
Stra¿nicy - kolorem zielonym oznaczeni s± moderatorzy (dla klimatu stra¿nicy), obecnie darmowo wchodz± tutaj za³o¿yciele RYKu (ja, Alciarion, Lukullus, Bard, Suladan), ¿eby nie by³o, ¿e niektórzy cz³onkowie s± faworyzowani.
Mieszkañcy - kolorem jasnym be¿owym oznaczeni s± zwykli u¿ytkownicy forum, którzy s± cz³onkami RYKu.
Impera - kolor czerwony to grupa stworzona specjalnie dla zaprzyja¼nionego klubu Impera, jego cz³onkowie zarejestrowani u nas dostaj± w³a¶nie cz³onkostwo w tej grupie automatycznie.
Przejezdni - kolor automatyczny (forum ustawia automatycznie) przewidziany jest dla przejezdnych - go¶ci, którzy nie s± w ogóle zarejestrowani na forum.
Rangi w chwili obecnej nie wystêpuj± wcale. Je¶li s± propozycje jakie wrzuciæ, proszê podawaæ
¿eby nie szukaæ kolorów:
http://web.njit.edu/~kevin/rgb.txt.html
Hehehee
W imieniu Impery chce podziêkowaæ za to ze zostali¶my w mi³y sposób u Was wyró¿nieni i mam nadzieje ze bêdziemy d±¿yæ do dalszej wspó³pracy
Bardzo szykowna ta zieleñ
Na pewno bêdzie nam siê wspólnie dobrze wspó³pracowa³o razem z Imper± i Strategosem
Pozdrawiam.
Czy skoro by³em na turnieju (i bêdê regularnie chodzi³ na spotkania) nogê wpisaæ sobie przynale¿no¶æ do klubu?
Master zada³ dobre pytanie, czy odpowiedz mo¿e mnie te¿ dotyczyæ?
Wed³ug regulaminu:
3. Tymczasowo osobami mog±cymi nadaæ cz³onkostwo w Klubie s± gen. Szrama i Alcarion. Cz³onek nie mo¿e zostaæ przyjêty, je¶li jeden z nich siê nie zgadza.
Ja nie mam nic przeciwko ;]
No có¿, jak przejrza³em regulamin, to ja tak¿e nic nie mam przeciwko. Pozostaje decyzja Szramy.
Ostatnio edytowany przez Marjan (2010-02-09 22:20:08)
Szrama chyba te¿ nic nie ma przeciwko, bo ju¿ wpisa³ Bleachu i Mastera na listê cz³onków.
A wiêc wpisujcie Panowie
Ok, dzieki
¦ci±ga rozpiski z rapida
Zmieni³em rangi na forum zrywaj±c z klimatem zamkowym, teraz jest z jajem i na weso³o. Mam nadziejê, ¿e podobaj± siê Wam pomys³y lekko "zadziorne" i ¿e potraficie traktowaæ je z przymru¿eniem oka . Jakie to rangi? Próbujcie siê dowiedzieæ sami
No i gitara Ale musi byæ te¿ ranga Chuck Norris ;P
Dobre mi siê podoba
Ostatnio edytowany przez Andrew (2010-02-15 11:13:57)
Fajny pomys³ z tymi rangami, mnie siê podoba:D