¦ci±ga rozpiski z rapida
Tutaj przedyskutujemy wprowadzanie zmian na forum. Proponujê na pocz±tek obgadaæ obrazki jakie przed chwil± skoñczy³em wgrywaæ do skryptu forum. Co s±dzicie o takiej implementacji, co poprawiæ i jakie macie pomys³y na przysz³y rozwój forum?
Obrazki s± fajne. Ja bym poprawi³ to, ¿e jak siê wchodzi w nieprzeczytany temat to staje siê przeczytany.
¦ci±ga rozpiski z rapida
A to jak dojdê do tego to poprawiê ;D
Fajnie to teraz wygl±da jak na moje oko:)
¦ci±ga rozpiski z rapida
Doda³em Podzamcze widoczne dla przejezdnych. Teraz mam nadziejê, ¿e ludzie za³api±, ¿e trzeba siê rejestrowaæ, by widzieæ resztê oraz mo¿e domy¶l± siê po co dizelnica mieszkalna.
¦ci±ga rozpiski z rapida
No jak takie teksty s³yszê, to zaczynam wierzyæ, ¿e by³ sens uwalniaæ siê od EKG
My¶le ¿e dobrze zrobili¶my. Mia³em ju¿ do¶æ tych nieudolnych rz±dów Fisza. Nawet kolaszek wytyka Fiszerowi ¿e zapusci³ forum EKG. Wczoraj mia³em przyjemnosc porozmawiaæ Ogolnie jeszcze siê nie orientuje dok³adnie w naszej syt³acji wie jedynie ¿e sie pokucili¶my z Fiszem. Wczoraj Jemu t³umaczy³em jak by³o. Zobaczymy jakie wnioski wyci±gnie.
A ja napisze w sprawie nie pisania na forum. Panowie co siê sta³o? Z pocz±tku by³o tak piêknie a teraz pozosta³o tylko wspomnienie. Mo¿e styl forum nie odpowiada, mo¿e poruszane tematy s± nie odpowiednie. Powiedzcie co wam przeszkadza i co by¶cie chcieli nowego wprowadziæ.
Pozdrawiam.
Mnie na forum mêczy brak subskrybcji w±tku. Nie wiem czy kto¶ siê wypowiedzia³ na jaki¶ temat czy nie, a ostatnio nie mam za bardzo czasu zagl±daæ codziennie po to, ¿eby tylko sprawdziæ nowe wiadomo¶ci na forum b±d¼ w skrzynce.
¦ci±ga rozpiski z rapida
Strategosie wszystko by³oby ró¿owo, gdyby modu³ RSS by³, a tu takiego nie ma
Te¿ nad tym ubolewam, choæ z RSSa nie korzysta³em nigdy (niska kultura internetowa, wiem )
¦ci±ga rozpiski z rapida
No to super, tylko czemu nie piszecie nic?
Ja mam taki problem. Zanim siê zaloguje na forum muszê dwa razy wype³niæ formularz logowania. Czemu tak siê dzieje?