Ściąga rozpiski z rapida
Tutaj przedyskutujemy wprowadzanie zmian na forum. Proponuję na początek obgadać obrazki jakie przed chwilą skończyłem wgrywać do skryptu forum. Co sądzicie o takiej implementacji, co poprawić i jakie macie pomysły na przyszły rozwój forum?
Obrazki są fajne. Ja bym poprawił to, że jak się wchodzi w nieprzeczytany temat to staje się przeczytany.
Ściąga rozpiski z rapida
A to jak dojdę do tego to poprawię ;D
Fajnie to teraz wygląda jak na moje oko:)
Ściąga rozpiski z rapida
Dodałem Podzamcze widoczne dla przejezdnych. Teraz mam nadzieję, że ludzie załapią, że trzeba się rejestrować, by widzieć resztę oraz może domyślą się po co dizelnica mieszkalna.
Ściąga rozpiski z rapida
No jak takie teksty słyszę, to zaczynam wierzyć, że był sens uwalniać się od EKG
Myśle że dobrze zrobiliśmy. Miałem już dość tych nieudolnych rządów Fisza. Nawet kolaszek wytyka Fiszerowi że zapuscił forum EKG. Wczoraj miałem przyjemnosc porozmawiać Ogolnie jeszcze się nie orientuje dokładnie w naszej sytłacji wie jedynie że sie pokuciliśmy z Fiszem. Wczoraj Jemu tłumaczyłem jak było. Zobaczymy jakie wnioski wyciągnie.
A ja napisze w sprawie nie pisania na forum. Panowie co się stało? Z początku było tak pięknie a teraz pozostało tylko wspomnienie. Może styl forum nie odpowiada, może poruszane tematy są nie odpowiednie. Powiedzcie co wam przeszkadza i co byście chcieli nowego wprowadzić.
Pozdrawiam.
Mnie na forum męczy brak subskrybcji wątku. Nie wiem czy ktoś się wypowiedział na jakiś temat czy nie, a ostatnio nie mam za bardzo czasu zaglądać codziennie po to, żeby tylko sprawdzić nowe wiadomości na forum bądź w skrzynce.
Ściąga rozpiski z rapida
Strategosie wszystko byłoby różowo, gdyby moduł RSS był, a tu takiego nie ma
Też nad tym ubolewam, choć z RSSa nie korzystałem nigdy (niska kultura internetowa, wiem )
Ściąga rozpiski z rapida
No to super, tylko czemu nie piszecie nic?
Ja mam taki problem. Zanim się zaloguje na forum muszę dwa razy wypełnić formularz logowania. Czemu tak się dzieje?