Witajcie,
Jak przystało - powitać się chciałem i przedstawić.
Zatem - wilku mi mówią, ale ksywa często zajęta, więc pl_wilku będzie obowiązywać tu, jak i w kilku innych forach.
Skoro o forach mowa - moje główne miejsce aktywności to wh40k.pl bo w to zamierzam grać.
Grałem kilka lat temu Dark Eldarami, a wcześniej w WFB High Elfami. Teraz wróciłem do hobby po kilku latach przerwy i zbieram swoich Space Marines, dla których wymyśliłem własny chapter (styl to połącznie Black Templars i Inquisition).
Teraz koncentruję się na modelarstwie i malowaniu, a w wolnych chwilach prowadzę targowisko bitsów do SM (i pokrewnych) i na tym będę się skupiał tutaj na forum.
Zatem zapraszam już niedługo do mojego wątku z ofertą transakcji wszelakich.
p.s. Czy grupa Kupcy to grupa dla członków klubu? Czy dla takich jak ja, którzy chcą się skupić na aspekcie "kolekcjonerskim"?
Prawa Ręka
Witaj
Ściąga rozpiski z rapida
Grupa Kupcy była stworzona z myślą o wszelkich przedstawicielach sklepów itp. u nas. Chwilowo nie ma takowych
Witaj
Witaj, a tak na marginesie to mój zakon SM ma podobną koncepcję
Witam kolejnego byłego gracza HE!
Arathorn napisał:
Witaj, a tak na marginesie to mój zakon SM ma podobną koncepcję
a jakie barwy? bo u mnie czarno, gdzieniegdzie czerwono i każda broń biała - wygląda to całkiem przyzwoicie
Witaj
Witaj
gen. Szrama napisał:
Grupa Kupcy była stworzona z myślą o wszelkich przedstawicielach sklepów itp. u nas. Chwilowo nie ma takowych
Witaj
A strategos ????
@pl_wilku
W większości mają czarne korpusy, a od kolan w dół niebieskie. Bronki są srebrne, czarne, niebieskie, bądź białe (rzadko)
Ściąga rozpiski z rapida
Strategos jest, ale o ile mi wiadomo skończył działalność Gwoli ukończenia offtopu.
Tak skończyłem. Za jakiś czas może urządze wyprzedaż tego co zostało. A skoro już nie jestem, to może zmienie kategorię? Chociaż zielony kolorek chciałbym zostawić bo ładny ;-)