Hej
Jak na osobê "¶wie¿±" na forum uderza mnie du¿a ilo¶æ reklam.
Praktycznie po ka¿dej stronie nale¿y zamykaæ lub przewijaæ strony by zobaczyæ tre¶ci.
Reklamy zwi±zane s± z hostingiem ?
Mam swój serwer, wiêc je¶li to kwestia narzucenia przez dostawcê to mo¿emy to obej¶æ.
Takie informacje mo¿e ci podadz± admini, ja tylko napisa³em to co kiedy¶ tutaj jeden z adminów napisa³, ¿e nie ma dostêpu do baz danych forum, wiêc nie mo¿e nic z nich pobraæ ¿eby przenie¶æ forum.
Szef Portalu
Oj nie mam pojêcia jako ze admini zmienili siê w ostatnim czasem wiec jeszcze trochê nie w temacie jeste¶my.
Co do reklam dziêki temu forum jest za free wiec nam to odpowiada. Kwestia przyzwyczajenia.
Co do przenoszenia to ju¿ ca³kiem inny temat i my¶lê ¿e raczej marne szanse na to wystêpuj±
¦ci±ga rozpiski z rapida
Witam Stary admin informuje
Wiele razy by³a poruszana kwestia reklam. Niestety jak widaæ, hostujemy siê u pun.pl bo nikt nie zak³ada³ ¿e takie piêkne forum wyro¶nie. Obecnie dusimy siê tutaj wrêcz, bo CMS jest bardzo okrojony, mo¿liwo¶ci modfikacji partyzanckie. A dostêpu do bazy danych nie ma. Przeczytaj proszê przyjacielu na www.pun.pl co Ciê interesuje w tej kwestii, byæ mo¿e od mojej ostatniej wizyty tam co¶ siê zmieni³o. Moim zdaniem jedyny rozs±dny plan to kupiæ bazê od admina, ale pewnie od czterocyfrowej kwoty zaczn± siê negocjacje...
Szef Portalu
Ufff 4 cyfrowa kwota w zupe³no¶ci odpada w przypadku naszego forum (chyba ze ostatnie dwie cyfry bêd± po przecinku )... drugi sposób to przenoszenie w±tków pojedynczo... jakie¶... 3 miesi±ce roboty je¶li bêdzie sz³o sprytnie... ale od razu mówiê odpada. Jest to robota g³upiego.
Dziêki za wypowied¼ Szrama