Wątek Zamknięty
będę jakiś pomysł na format? może ktoś zagrałby na format bazyliszka http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=37454
fajnie by było jakbyśmy stawili się w miarę kompletnie klubowo, bo mamy kilka spraw organizacyjnych. Przyjdzie też (mam nadzieję) Eomer, który ma całkiem atrakcyjną propozycję lokalową.
bombaj napisał:
Przyjdzie też (mam nadzieję) Eomer, który ma całkiem atrakcyjną propozycję lokalową.
Mianowicie?
Bedę z armią, nie nastawiałbym się jednak na jakiś szał.
Bazyliszek spoko i chętnie zagram a co to znaczy propozycja lokalowa? a coś więcej?
Ja bym jeden pozostał przy tym lokalu.
Maro napisał:
Bedę z armią, nie nastawiałbym się jednak na jakiś szał.
Ile pkt, bo chętnie bym komuś skopał zad, o ile wyrobię się z nauką
Co do propozycji to powiem na spotkaniu potrzymam was trochę w niecierpliwości aczkolwiek myślę że warto czekać
Po samym spotkaniu bardzo chętnie wezmę "delegacje" do lokalu w celu konsultacji kilku spraw jeśli sam pomysł wam się spodoba
Ostatnio edytowany przez Eomer (2013-01-02 17:03:08)
Jutro ewentualnie w piątek dam dokładne info. Co do zasad to na razie doczytałem do fazy strzelania i da tym koniec bo nie mam za bardzo czasu. Niestety takie jest teraz życie studenta
Edit:
Na razie wyszło mi dokładnie 988 punkta za całość. Zmienić coś, coś dodać czy ci to raczej odpowiada Gruby?
Lord raczej będzie w obstawie termosów, kultyści i zwyklaki raczej bez marków... Tak samo oblity.
Beware, Sons of Plunder are coming!
Ostatnio edytowany przez Maro (2013-01-04 20:20:13)
Maro napisał:
Jutro ewentualnie w piątek dam dokładne info. Co do zasad to na razie doczytałem do fazy strzelania i da tym koniec bo nie mam za bardzo czasu. Niestety takie jest teraz życie studenta
Edit:
Na razie wyszło mi dokładnie 988 punkta za całość. Zmienić coś, coś dodać czy ci to raczej odpowiada Gruby?
Lord raczej będzie w obstawie termosów, kultyści i zwyklaki raczej bez marków... Tak samo oblity.
Beware, Sons of Plunder are coming!
Czyli na 1000 gramy? No dobra, dawno nie grałem w tym formacie. Czyli masz normalną, nie nurglową armię? Jakbyś z łaski swej podesłał rozpiskę...
Będę tradycyjnie z HE i papier-Wochem, bazyliszek jest OK aczkolwiek tegoroczne potworki są moim zdaniem dużo gorsze od zeszłorocznych, za dużo jest niegrywalnych.
Gruby napisał:
Maro napisał:
Edit:
Beware, Sons of Plunder are coming!Czyli na 1000 gramy? No dobra, dawno nie grałem w tym formacie. Czyli masz normalną, nie nurglową armię? Jakbyś z łaski swej podesłał rozpiskę...
Ok, mogę podesłać tylko ostrzegam są flamery( dwa u kultystów, jeden u sm i jeden u lorda). Na razie robię sobie takie tabelki zbiorcze, żeby wiedzieć podczas gry co i jak.
Co do armii: Tak, normalna( o ile wyznawców Khorne'a można w ogóle uznać za normalnych). Lord z mark of Khorne i te sprawy
Maro napisał:
Gruby napisał:
Maro napisał:
Edit:
Beware, Sons of Plunder are coming!Czyli na 1000 gramy? No dobra, dawno nie grałem w tym formacie. Czyli masz normalną, nie nurglową armię? Jakbyś z łaski swej podesłał rozpiskę...
Ok, mogę podesłać tylko ostrzegam są flamery( dwa u kultystów, jeden u sm i jeden u lorda). Na razie robię sobie takie tabelki zbiorcze, żeby wiedzieć podczas gry co i jak.
Co do armii: Tak, normalna( o ile wyznawców Khorne'a można w ogóle uznać za normalnych). Lord z mark of Khorne i te sprawy
To podeślij na pw. Jak khornitami ciśniesz to ja wbijam warbossa a nie big meka, będzie niezły slaughter duel
aby podgrzać atmosfere powiem tylko że niebawem będzie miejsce gdzie będzie można grać codziennie ile się chce
Niezła propozycya Byle nie było to miejsce całkiem dalekie i na zadupiu Częstochowy, no, ale tego dowiemy się we wtorek, czyż nie?
Wątek Zamknięty