Ogłoszenie

Witamy na Forum "Rycerze y Kupcy"!

Linki:

- Regulamin Forum
- Dzielnica Mieszkalna (Przedstaw siê tam koniecznie!)
---> -AKTUALNE SPOTKANIE KLUBU <---
- Administracja Forum
- Gie³da Forumowa

#1 2014-02-04 22:28:02

Crane

Poszukuje elektro w Berlinie

2995381
Punktów :   
Armia Warmachine & Hordes: Retribution of Scyrah

Dogs of War Online

W³a¶nie ruszy³y otwarte beta testy nowej gry Cyanide Studio pt. Dogs od War Online. Ta giera zapewne zainteresuje Bombaja, a mo¿e i nawet kilka innych osób, poniewa¿ jest to nie tylko gra umiejscowiona w ¶wiecie gdzie rozgrywa³a siê "akcja" gry Confrontation, ale tak w³a¶ciwie to jest co¶ na kszta³t tego zacnego bitewniaka tylko ¿e zamiast figurek z metalu mamy figurki z pikseli Kolega który bawi³ siê gr± w czasie zamkniêtych beta testów twierdzi ¿e odwzorowanie jest dosyæ dok³adne, chocia¿ jest kilka zmian chocia¿by zamiana testów z K6 na K20. Gra finalnie ma byæ free to play z tradycyjnym sklepikiem do naci±gania graczy

Co jeszcze, open betê mo¿na pobraæ ze Steama http://store.steampowered.com/app/219700/, jest to gra turowa wiêc ma³pia zrêczno¶æ chyba nie bêdzie potrzebna, chocia¿ wiem, ¿e w grze online s± limity czasu na poruszenie siê, ale to raczej po to ¿eby nie wychodziæ w czasie gry na herbatkê

Jak pogram to mo¿e co¶ jeszcze skrobnê bo na razie to wiem tyle co kolega napisa³, no i to co widaæ na trailerze.

#2 2014-02-05 08:13:26

Andrew

Szef Portalu

SkÄ…d: Salt Lake City
Punktów :   
Armia w WFB: Mroczne Elfy
Armia Warmachine & Hordes: The Protectorate of Menoth

Re: Dogs of War Online

Ogólnie mi siê podoba i jak wyjdzie to pewnie z ciekawo¶ci w ni± pogram. Grafika mo¿e nie zachwyca ale ca³o¶æ mo¿e byæ ciekawa.

"To na pewno Spider-Man "

#3 2014-02-09 08:37:22

Crane

2995381
Punktów :   

Kto¶ chêtny na jaki¶ meczyk ? Gra siê dosyæ dobrze, chocia¿ jest kilka denerwuj±cych motywów, chocia¿by ciu³anie kasy na nowe jednostki wiêc trochê cierpliwo¶ci jest wymagane. Na chwilê obecn± s± dostêpne tylko trzy armie, po jednej z ka¿dej ¶cie¿ki czyli Meandry Ciemno¶ci maj± Nieumar³ych z Acheronu, ¦cie¿ka Przeznaczenia ma Wolfenów, a Armie ¦wiat³a maj± Lwy z Alahanu. Kasê zarabia siê na kilka sposobów, rozgrywaj±c bitwy, wysy³aj±c swoich najemników na misje i z dziennych wydarzeñ, te ostatnie tak po prostu siê pojawiaj± i daj± jaki¶ bonus.

Graficznie gra wygl±da ¶rednio, bo generalnie na zbli¿eniu gdzie wygl±da dosyæ dobrze raczej siê nie gra, zreszt± nie wiem czy ju¿ jest udostêpniona pe³na grafika bo zmiana ustawieñ jako¶ci z najni¿szej na najwy¿sz± jako¶ nie jest widoczna.

Jak by kto¶ siê zarejestrowa³ to mój nick w grze to Crane, chêtnie bym sobie z kim¶ od nas zagra³.

#4 2014-02-09 19:41:49

bombaj

Mistrz RyKowiska

Punktów :   
Armia w WFB: skaven, beastmen, DoCh
Armia w W40: eldar, SM
Armia w LOTR: shit
Armia Warmachine & Hordes: nie gram... na razie...

przymierzê siê jak ³yknê trochê wolnego czasu...

#5 2014-02-15 14:29:51

Crane

2995381
Punktów :   

I jak nikt nie próbowa³ graæ ?

Gra wci±ga, ale generalnie nie jest bardzo czasoch³onna, chyba ¿e siê chce nabiæ lvl jednostek na misjach treningowych, ale i tutaj nie ma co przesadzaæ. Generalnie meczyk z ¿ywym graczem to jakie¶ 10-20 minut, a czasami nawet krócej, ja dzi¶ dosta³em bêcki chyba w 5 minut.

Forum "Rycerze y Kupcy" (c) 2011. Wszelkie prawa zastrze¿one dla gen. Szramy. free counters Free Page Rank Tool

Stopka forum

RSS