No to teraz masz jedn± z najlepszych Ale za to ja mam naj³adniejsz±
Masz ³adn± i to powinno Ci ¯u¿os³awie wystarczyæ
Czy ja wiem czy bestie by³y s³absze od DE albo a¿ tak nisko w ostatniej trójce?
Ogry w sumie fakt… bez „HOUSE RULES” ala ka¿de ogry maj± stubborna albo ogry zawsze zadaj± IH lub nawet ogry dostaj± +10-20% pkt. wiêcej do rozdania to faktycznie ogry by³y s³absze i teraz s± niestety. Ale ponoæ co¶ ju¿ GW kombinuje ¿eby im pozmieniaæ.
Poza tym ja zawsze wola³em graæ przeciwko ogrom na HR bo wtedy jest du¿o ciekawiej i orgy s± trochê bardziej wymagaj±ce ^^.
¦ci±ga rozpiski z rapida
Jakby graæ na ogry tylko na jednostkach podstawowych Wampirów to by³oby wymagaj±ce
A zagra³bym przeciwko Tobie Szrama nawet tymi ogrami ;P
¦ci±ga rozpiski z rapida
No dobra dobra maj± george'e i inne takie cudactwa sympatyczne, ale trochê ogrania mojego i stracisz pewno¶æ siebie
Czekam z niecierpliwo¶ci± Jak bêdziesz gotów to daj cynk
witam.
jest to moj pierwszy post na forum
jako, ze przyjdzie mi troche czasu spedzic w czestochowie (prawdopodobnie bede tu do konca miesiaca) mam do was pytanie.
gdzie sie zbieracie i gracie w bitewniaka? wiem, ze aktualnie nie ma w tym miescie, zadnego sklepu, by sie spotkac i pograc/pogadac.
jak by co to aktualnie maluje swoja armie krasnoludow. wiec jesli ktos mialby ochote pograc z moja niepomalowana armia dwarfow, z paroma proksami to ja bym sie na to pisal
dajcie tylko znac gdzie i kiedy (mam nadzieje, ze dobry temat na ustawke wybralem )
moze byc na zasady 7ed albo 8. nie robi mi to zadnej roznicy.
Prawa Rêka
Witaj
Temat nie taki z³y
Aktualnie nasza miejscówka jest niedostêpna i mo¿e byæ z tym ma³y problem. Jest inicjatywa z zastêpcz± ale chyba nie mam uprawnieñ ciê tam zapraszaæ
Ale jakby by³a mo¿liwo¶æ to mogê zagraæ WoCh najlepiej na 8. Tylko z okazji nowej edycji musia³bym przyproxowaæ do¶æ. (i tak wypasionej armii nie mam ale teraz to ju¿ wogóle)
Ja mam od piêciu lat Wysokie elfy, a ostatnio (od roku) gram Lizakami. Niebieskie gady z tropikalnej d¿ungli... Jakie klimatyczne.
Ja od jakich¶ 5 lat z czym¶ gram zielonymi.
Ja bawiê siê w WFB od 2 lat (DE), chocia¿ od pó³ roku przerzucam siê na WH40K (SM)