No to teraz masz jedną z najlepszych Ale za to ja mam najładniejszą
Masz ładną i to powinno Ci Żużosławie wystarczyć
Czy ja wiem czy bestie były słabsze od DE albo aż tak nisko w ostatniej trójce?
Ogry w sumie fakt… bez „HOUSE RULES” ala każde ogry mają stubborna albo ogry zawsze zadają IH lub nawet ogry dostają +10-20% pkt. więcej do rozdania to faktycznie ogry były słabsze i teraz są niestety. Ale ponoć coś już GW kombinuje żeby im pozmieniać.
Poza tym ja zawsze wolałem grać przeciwko ogrom na HR bo wtedy jest dużo ciekawiej i orgy są trochę bardziej wymagające ^^.
Ściąga rozpiski z rapida
Jakby grać na ogry tylko na jednostkach podstawowych Wampirów to byłoby wymagające
A zagrałbym przeciwko Tobie Szrama nawet tymi ogrami ;P
Ściąga rozpiski z rapida
No dobra dobra mają george'e i inne takie cudactwa sympatyczne, ale trochę ogrania mojego i stracisz pewność siebie
Czekam z niecierpliwością Jak będziesz gotów to daj cynk
witam.
jest to moj pierwszy post na forum
jako, ze przyjdzie mi troche czasu spedzic w czestochowie (prawdopodobnie bede tu do konca miesiaca) mam do was pytanie.
gdzie sie zbieracie i gracie w bitewniaka? wiem, ze aktualnie nie ma w tym miescie, zadnego sklepu, by sie spotkac i pograc/pogadac.
jak by co to aktualnie maluje swoja armie krasnoludow. wiec jesli ktos mialby ochote pograc z moja niepomalowana armia dwarfow, z paroma proksami to ja bym sie na to pisal
dajcie tylko znac gdzie i kiedy (mam nadzieje, ze dobry temat na ustawke wybralem )
moze byc na zasady 7ed albo 8. nie robi mi to zadnej roznicy.
Prawa Ręka
Witaj
Temat nie taki zły
Aktualnie nasza miejscówka jest niedostępna i może być z tym mały problem. Jest inicjatywa z zastępczą ale chyba nie mam uprawnień cię tam zapraszać
Ale jakby była możliwość to mogę zagrać WoCh najlepiej na 8. Tylko z okazji nowej edycji musiałbym przyproxować dość. (i tak wypasionej armii nie mam ale teraz to już wogóle)
Ja mam od pięciu lat Wysokie elfy, a ostatnio (od roku) gram Lizakami. Niebieskie gady z tropikalnej dżungli... Jakie klimatyczne.
Ja od jakichś 5 lat z czymś gram zielonymi.
Ja bawię się w WFB od 2 lat (DE), chociaż od pół roku przerzucam się na WH40K (SM)