mnie też Bruja ale po chwili doszedłem do wniosku że wariat Malkavian może być lepszy. Ale jak już powiedział Zuzosław Każdą postać możesz tak zrobić byle dobrze ją odegrać
Czy ja wiem... ? Na przyklad Nadpobudliwy, krzykliwy Assamita ? ciezko mi wyobrazic taka postac. Tez myslalem o Brujah, tylko bedzie ciezko z tworzeniem druzyny, bo o brujah wiele klanow mysli niezadobrze, moze sie myle.
Ostatnio edytowany przez Konrad (2010-07-10 08:34:57)
A kto dobrze myśli o krasnolódzkich zabójcach? A jakoś wpycha się ich do drużyny w WFRP. Na to nie ma zasady, po za tym w Wampirze to nie jest taka drużyna jak z D&D. Tam każdy ma własny cel i nie waha się poświęcić kolegów graczy żeby go osiągnąć. Często też bywa tak, że gracze stoją po różnych stronach barykady.
Konrad napisał:
@Andrew : móglbys mi powiedziec jakies najwazniejsze elementy , takie elementarne , potrzebne do przyswojenia, aby dalo sie zagrac ? i odgrywac postac ?
jeszcze jedno. Jaki klan najlepiej nadaje sie do odgrywania takiego... krzykacza, nieco nadpobudliwego cwaniaczka, o cietym jezyku, a gdy do chodzi do walki wpada w berserk i drze sie i wali niemal ze na oslep.
Brujah
Coś tak ucichło z tymi sesjami... Czy nadal aktualne ? Podręcznik do wampira przeczytałem, aczkolwiek nie pamiętam wszystkiego, tych generacji, klanów i mogę się mylić.
Dobrze by było, jakby ktoś podał jakieś takie elementarne zagadnienia dotyczące postaci , żeby dało się jakoś grać.
Jakby co, mam czas we wtorki, czwartki i soboty.
I co się dzieje się , że się tak się zapytam ?
Mam chęć na sesję. Wtorek, czwartek, sobota. Od rana czas mam. Tylko bez jakiś mega faz na klimat, oki ? BO początkujący w tym systemie jestem
Ostatnio edytowany przez Konrad (2010-08-20 21:13:22)