Bryluje cudzymi modelami
Ale konwersją mogę grać?
Bryluje cudzymi modelami
Fajnie. To teraz módlcie się abym uzbierał 3000 pkt.
Potem robię konwersję Hierophanta Bio Titana i koniec świata!
Aha, a z czego? Bo ten model ma ładne parędziesiąt centymetrów, a detali od groma.
Bryluje cudzymi modelami
Zbuduje go z chyba green stuffu, styroduru lub styropianu + jakieś bitsy
Mam pytanko: mój kolega (Lord Filip) zbiera Tyranidów. Ciągle się upiera że zrobi
konwersję Doom of Malan'tai, więc mam pytanie czy ta figura jest wydana, czy nie?
Nie, nie została jeszcze wydana.
Bryluje cudzymi modelami
Kroot? Hyyyyyyyyyyyyy?
Witaj Sajmonie! Witam na ryku
Nadal się upierasz o tego Doom of Malan'tai. Teraz upewnisz się, że mówiłem prawdę
PS.
Wiem Wilk'u, wiem. Te błędy to tak specjalnie
Ostatnio edytowany przez Lord filip (2011-05-29 12:47:55)
Możliwe że wkrótce zostanie wydana jest to dość fajna bestia i bardzo podobna do zwykłej Zoanthropy (przynajmniej z grafiki tak wynika).
Mam nadzieję że GW da tej bestii jakiś niekonwencjonalny design - macki, jeszcze większy mózg, zamienianego wroga na podstawce na płyn do spryskiwaczy...
A tak serio Doomka wydaje mi się bardzo fajnym bohaterem. Raz widziałem jak 10 Orków wessała w jedną turę, a potem jak zaczęła blastkować...
na armie z małym Ld to jest masakra, ale przy szczęściu że dożyje i przeciwnik rzuca szóstki na liderkę...
Bryluje cudzymi modelami
Czy Harpie się opłacają?
Lord filip napisał:
Czy Harpie się opłacają?
Harpia jakoś mnie nie przekonała, gdy wyszedł kodeks testowałem kilkakrotnie wszystkie modele które wydawały się "przepakowane", ale pomimo
tego że posiada dość ciekawą opcje uzbrojenia i ciekawe zasady, to według mnie jest średnio grywalna i nie wygląda na tak silną na jaką się wydaje.
Według mnie lepszym wyborem od Harpii jest oddział Gargulców - tańszy, dużo mobilniejszy, z dobrym fire powerem.
Ostatnio edytowany przez Dragon (2011-06-08 10:08:46)
Bryluje cudzymi modelami
Dobra dzięki.
Mam osobiście 10 Gargulcy, ale niedługo może będę miał Hive Tyranta.
Dokupie mu skrzydła i będzie lepszy od Harpii.
Filip wyskakujesz z rożnymi mega-bohaterami, a nie masz w składzie Hive Tyranta?
To pierwsza figura Tyrków. Popraw się szybko, bo to o pomstę woła
Bryluje cudzymi modelami
Właśnie się zastanawiam Carnifex, Trygon czy Hive Tyrant.
Osobiście uważam, że najlepszy jest Carnifex, ale nie jestem pewien.
Jak nie masz, to Hive Tyrant - konieczność. Bez niego wszystko trochę leży. To rdzeń armii i świetny dowódca. Bardzo Ci go polecam
z tej trójki jako pierwszego. Świetnie walczy, może strzelać i ma bajeranckie moce (premie do rezerw, dawanie old adversary, psychic powers itp.)