Stachu napisał:
Nastêpni malkontenci. Dostaj± ZA DARMO miejscówkê do gry. BA do rozgrywania turniejów i ci±gle im ¼le. Nie Crane, nie by³em bo nie mia³em takiej potrzeby i czasu. Je¿eli chodzi o sklep to by³o wielkie otwarcie ale ju¿ o zamkniêciu nikt nie poinformowa³, wiêc mia³em prawo wierzyæ g³êboko ¿e jednak siê ch³opakowi uda³o i ¿e nadal sklep istnieje.
Przepraszam bardzo, ¿e chcia³em siê czego¶ dowiedzieæ na temat tego gdzie jeszcze w Czêstochowie mo¿na graæ i dlaczego akurat spotkania s± we wtorki.Nie zauwa¿y³em w moim po¶cie wzmianki, ¿e "jest mi ¬LE" z powodu wtorku. Twoje podej¶cie odstrasza mnie do rozpoczynania i uczestniczenia w jakichkolwiek dyskusjach na tym forum. Zastanów siê czasem zanim kogo¶ ocenisz.
Co do GZSMu to tak jak mówicie - zosta³ zamkniêty. Nie przetrwa³ nawet 3 miesiêcy.
Panowie, na jutrzejsze spotkanie wysz³a mi rozpiska na 1264 pkt.
Pogodziæ siê z tym, czy przycinaæ?
Jeden Oblit poszed³ wek, to daje 1194 pkt
Wypowied¼ moja nie by³a skierowana do ciebie Twister lecz do ogó³u psiocz±cych. Nie znam ciê i nigdy nie widzia³em, wiêc czemu mia³bym co¶ mieæ do ciebie?? Nie wiem, ale skoro odebra³e¶ to personalnie mówi siê trudno to ju¿ twój problem.