Koledzy z Twierdzy, która odbêdzie siê 5 kwietnia, zapytali czy chcieliby¶my/mogliby¶my zrobiæ blok gier bitewnych. Lu¼ne granie / pokazy / ewentualnie nauka gry. Stoliki i krzes³a maj±, pozostaje tylko kwestia przetransportowania blatu / blatów. jaki¶ odzew?
Hm... a co to twierdza? @_@
to taki ewent polegaj±cy na tym ze mo¿esz przyjsc i wraz z innymi pograc sobie w ró¿ne planszówki
to jeszcze gdzie i w których godzinach siê ta Twierdza odbywa . Jak w przystêpnych to mogê wpa¶æ
5 kwieynia w godz 10,00 -20,00
AJD - Wydzia³ Pedagogiczny
ul. Waszyngtona 4/8, 42-200 Czêstochowa
Szko³a wy¿sza
Jak do lu¼nego grania i gadania o grze to mogê
mo¿liwo¶æ bêdzie, je¶li jako¶ kto¶ przewiezie blat / blaty w jedn± i drug± stronê...
Ja akurat blatu nie bêdê potrzebowa³, dwie ³awki to a¿ ¶wiat bêdzie wiêc mo¿e siê z figurkami pofatyguje. W sumie to bardziej zale¿y od tego czy moja ma³¿onka siê ze mn± wybierze, bo je¶li tak to raczej bêdê na planszówkach.
Szef Portalu
Nie za³atwie transportu tym razem neistety ale stawic sie moge bez problemu mozna by w sumei sprobowaæ wzi±¶æ mate materia³ow± i na trzech ³awkach ja roz³o¿yc to da jeden stó³ do pokazówek.
Ja mogê pomóc przenosiæ, transportu nawet dla w³asnych 4liter jescze nie mam .
w sumie bru ma racjê. Ja mam matê, wiem, ¿e jeszcze kto¶ te¿. Raczej mnie nie bêdzie, ale matê mogê udostêpniæ
S± tam du¿e sto³y wiêc nie bêdzie problemu roz³o¿yæ maty.
Najlepiej by by³o na taki pokaz pojawiæ siê z pe³n± pomalowan± armi±.