Kto jutro z kim?
Ja zaklepuje Montera, wiêc Bombaju mo¿esz z Cobaltem, pozwolê Ci siê wywin±æ od mirrora xD
Bêdê z Paulin±. Tym razem Paulina ma pierwszeñstwo je¿eli znajdzie siê kto¶ chêtny do gry Ja bym chêtnie zagra³ z Bombajem, je¿eli Cobalt zagra³ by z Paulin± Ale to tylko propozycja
No to co Pinka...
Nie no a serio jak jestem wolny to w takim wypadku kto jest chêtny zagraæ ze skavenem? Nikogo zmusza³ nie bêdê
Ostatnio edytowany przez Jaaf (2014-03-31 17:09:40)
Hehe, zaczynam
A przyjdê sobie znowu poogl±daæ.
Bêdê!!! UWAGA BÊDE!!!! Mogê ju¿ od 15.30, jak nikt siê nie zg³osi to przyjdê o 16. Jaff? Muszê przetestowaæ rozpê na turniej
O dok³adnie tej samej porze, szczególnie, ¿e jak nie bêdê mia³ transportu to byæ mo¿e bêdê ³apa³ stopa spod komendy
OK, bierz Twister tego Mastera (i lapa z armybuilderem ) bo siê obija ostatnio a ja sobie zagram meczyk o z³oty róg szczura z Pink±
Jak dobrze ¿e nie rozpakowywa³em siê po turnieju XD
Ostatnio edytowany przez Jaaf (2014-03-31 19:43:24)
Deal
Zapomnia³em, ¿e ustawia³em siê w niedzielê na grê z Dragomarem :] Tak wiêc przez przypadek zamiesza³em, mam nadziejê, ¿e bêdzie wystarczaj±co du¿o ludzi i ka¿dy bêdzie mia³ z kim graæ. Sorki
To ja gram z Cobaltem, chyba ¿e Twister co¶ pozmienia bêdê parê minut po 17
Ja na 99% bêdê ko³o 16:15 jako ¿e mam transport wiêc przygotuje sto³y i rozpakuje szczurostwo ;]