A spotkanie bêdzie, ¿e tak zapytam ?
Mo¿e kto¶ chêtny na partyjkê w WM&H na 25 pkt, ewentualnie w Star Trek Attack Wing - tu wiem, ¿e jestem chyba jedynym (nie)szczê¶liwym posiadaczem tej gry w Czêstochowie wiêc zapewniam t³umaczenie zasad i statki do dyspozycji.
Je¿eli nikt nie przyjdzie ciupaæ w czterdziechê, to z chêci± siê zapoznam z tym Star Trekiem, tak swoj± drog± to gra w rodzaju Battlefiedl Gothic ?
Suchar napisał:
Je¿eli nikt nie przyjdzie ciupaæ w czterdziechê, to z chêci± siê zapoznam z tym Star Trekiem, tak swoj± drog± to gra w rodzaju Battlefiedl Gothic ?
Ummmm nii ta gra bazuje na grze Star Wars X-Wing, który bazuje na Wings of War, która ... nie wiem czy na czym¶ tam bazowa³a. W ka¿dym razie jest to dosyæ prosta i w miarê szybka gra w której latamy sobie stateczkami ze ¶wiata Star Treka rozwalaj±c rado¶nie inne stateczki - chocia¿ tutaj taka ma³a uwaga, s± ciekawe scenariusze które czasami wymagaj± raczej prze¿ycia ni¿ zmia¿d¿enia wroga.
Ponowiê tylko zapytanie czy spotkanie bêdzie siê mog³o odbyæ, bo w sumie to s± ferie zimowe.
Ja z warhammerem fb jeszcze nie wiem
Jak by by³o z kim zagraæ to chcia³bym chêtnie przetestowaæ te nowe skaveñskie zabawki. Spaæ po nocach nie daj± ;(
mam zamiar siê wybraæ (z armi±) ale tylko jak bêdê mia³ przeciwnika
swoj± drog±
Jaaf jak wygl±da najnowszy draft euro bo chyba nie jestem na bie¿±co
Ostatnio edytowany przez siwy2150 (2015-02-08 13:39:28)
W³a¶nie liczy³em na rewan¿ Sas. Gramy w 7ed, przyniosê rulebooka wiêc ka¿dy chêtny bêdzie móg³ do niego zajrzeæ.
Ostatnio edytowany przez Suchar (2015-02-08 16:16:58)
Bêdê ! Tylko nie mam HE... ale bêdê
bombaj napisał:
szko³a oczywi¶cie otwarta, nas ferie nie obowi±zuj±
Nie by³em pewien, w takim razie postaram siê zajrzeæ, wezmê ze sob± Star Treka AW, niestety chyba jeszcze nie bêdê w posiadaniu profesjonalnej maty, chocia¿ jaka¶ ma³a szansa na to jest.
Master, czyli bêdziesz popatrzeæ czy graæ? Bo jak graæ tylko jak±¶ inn± armi± to skorzystam z okazji, jak popatrzeæ to umówiê siê z Siwym albo Twisterami je¶li bêd± .
Przy okazji oddam Ci termos i ¶ci±gnê haracz.
Ostatnio edytowany przez Jaaf (2015-02-09 08:46:13)