Ściąga rozpiski z rapida
Aby troszkę zjednolicić ludzi spoza RYKu, odznaczyć ich od innych ludzi spoza RYKu itd. wprowadziłem system grup i rang.
Obecnie istnieje 5 grup.
Administratorzy - kolorem fioletowym oznaczeni są administratorzy, czyli w chwili obecnej tylko ja.
Strażnicy - kolorem zielonym oznaczeni są moderatorzy (dla klimatu strażnicy), obecnie darmowo wchodzą tutaj założyciele RYKu (ja, Alciarion, Lukullus, Bard, Suladan), żeby nie było, że niektórzy członkowie są faworyzowani.
Mieszkańcy - kolorem jasnym beżowym oznaczeni są zwykli użytkownicy forum, którzy są członkami RYKu.
Impera - kolor czerwony to grupa stworzona specjalnie dla zaprzyjaźnionego klubu Impera, jego członkowie zarejestrowani u nas dostają właśnie członkostwo w tej grupie automatycznie.
Przejezdni - kolor automatyczny (forum ustawia automatycznie) przewidziany jest dla przejezdnych - gości, którzy nie są w ogóle zarejestrowani na forum.
Rangi w chwili obecnej nie występują wcale. Jeśli są propozycje jakie wrzucić, proszę podawać
żeby nie szukać kolorów:
http://web.njit.edu/~kevin/rgb.txt.html
Hehehee
W imieniu Impery chce podziękować za to ze zostaliśmy w miły sposób u Was wyróżnieni i mam nadzieje ze będziemy dążyć do dalszej współpracy
Bardzo szykowna ta zieleń
Na pewno będzie nam się wspólnie dobrze współpracowało razem z Imperą i Strategosem
Pozdrawiam.
Czy skoro byłem na turnieju (i będę regularnie chodził na spotkania) nogę wpisać sobie przynależność do klubu?
Master zadał dobre pytanie, czy odpowiedz może mnie też dotyczyć?
Według regulaminu:
3. Tymczasowo osobami mogącymi nadać członkostwo w Klubie są gen. Szrama i Alcarion. Członek nie może zostać przyjęty, jeśli jeden z nich się nie zgadza.
Ja nie mam nic przeciwko ;]
No cóż, jak przejrzałem regulamin, to ja także nic nie mam przeciwko. Pozostaje decyzja Szramy.
Ostatnio edytowany przez Marjan (2010-02-09 22:20:08)
Szrama chyba też nic nie ma przeciwko, bo już wpisał Bleachu i Mastera na listę członków.
A więc wpisujcie Panowie
Ok, dzieki
Ściąga rozpiski z rapida
Zmieniłem rangi na forum zrywając z klimatem zamkowym, teraz jest z jajem i na wesoło. Mam nadzieję, że podobają się Wam pomysły lekko "zadziorne" i że potraficie traktować je z przymrużeniem oka . Jakie to rangi? Próbujcie się dowiedzieć sami
No i gitara Ale musi być też ranga Chuck Norris ;P
Dobre mi się podoba
Ostatnio edytowany przez Andrew (2010-02-15 11:13:57)
Fajny pomysł z tymi rangami, mnie się podoba:D