¦ci±ga rozpiski z rapida
Nie ma tematu mojej armii, a ja niedawno wpad³em na pomys³ ciekawy uzycia Corpse Carta. Jest to ¶wietny wspomagacz dla Twardych jednostek. Dlaczego by zatem nie daæ go do oddzia³u jako mount dla nekromanty? Wtedy mamy za 200 pkt ca³kiem gro¼n± jednostkê która oferuje np. Grave Guardom Always Strike First.
Mo¿na podobne i tañsze bezpieczniejsze cuda robiæ jako cz³onek oddzia³u ghouli. A¿ chyba zakupiê CC!
¦ci±ga rozpiski z rapida
Ale ja nie mam kasy niestety ;P A pomimo to wola³bym najpierw uslyszeæ wypowied¼ konfrontuj±c± moje pogl±dy z rzeczywisto¶ci±
Jednostka ca³kiem niez³a, masz maga, bound spell, -1 do casta dla wrogich czarodziejów. Sensowny, je¶li dobrze siê pogra Musisz go dobrze chroniæ, bo jak co¶ terrorystycznego tam wpadnie, to po nekromancie
¦ci±ga rozpiski z rapida
No to mo¿e to byæ ca³kiem "reasonable"
A granie na hordzie zombie ma sens? Da siê to jako¶ zrobiæ zak³adaj±c nieograniczone zasoby finansowe? ;P
Granie na hordzie zombiech nie ma kompletnie sensu ;P Nie masz nic do prze³amania, nie mo¿e goniæ, ma³o wytrzyma³o¶ci, nie mo¿esz do³±czaæ bohaterów itp.
W 6ed by³o troszkê inaczej. Jak przypomnê sobie jak gra³ nasz drogi kolega z W³och to krew mnie zalewa. Lepiej teraz graæ mono ghul. Dobre to, ma poison i w ogóle a wskrzeszasz tego tyle samo co zombiaków .
Ale kiedy¶ mo¿na by³o wskrzeszaæ tylko szkielety i zombiaki Teraz masz dodatkowo wspomniane wy¿ej przez Andrewa ghule, ale tak¿e Fell Baty, psy itp. Dodatkowo mo¿esz siê systematycznie leczyæ.
¦ci±ga rozpiski z rapida
Full Ghoul Madness to fajny styl gry na pa³ê, ale BR+R wyklucza pewnie nie?
Nie Masz ogranicznik do 2 oddzia³ów, ale Ciebie to nie obchodzi, bo i tak te oddzia³y s± olbrzymie
A nie mo¿na sobie na szybko sko³owaæ kilku nastêpnych oddzia³ów?
Nie mo¿esz wskrzeszaæ od zera. Musisz mieæ jaki¶ oddzia³ do którego dodajesz kolejne modele.
No to lipa. Zawsze lubi³em zas³aniaæ maszynki przeciwnika dopiero co powsta³ym oddzia³em zombików Dobrze, ¿e ju¿ nie gam wampirami.
¦ci±ga rozpiski z rapida
Zombie mo¿na, ale Marjan pewnie my¶la³ o powstawaniu z grobów Ghuli
Zombiaki oczywi¶cie mo¿esz, ale nie lubiê tego stosowaæ, bo przeciwnik mo¿e zarobiæ za darmo 50VP