Ogłoszenie

Witamy na Forum "Rycerze y Kupcy"!

Linki:

- Regulamin Forum
- Dzielnica Mieszkalna (Przedstaw siê tam koniecznie!)
---> -AKTUALNE SPOTKANIE KLUBU <---
- Administracja Forum
- Gie³da Forumowa

#181 2011-09-15 23:25:54

Alpharius

Szpaner

Punktów :   -4 
Armia w W40: Chaos Night Lords, Grey Knight

Re: Wybór armii

Jak mia³by¶ wybieraæ miedzy tyrkami a IG to radzi³bym IG najlepsze czo³gi w grze jak by nie patrzy³ tanie a poprostu miot±ce wszystko piechota ¶rednia choæ nie najgorsza (nie wiem czemu sie przyje³o ale pewnie dla tego ¿e przegrywaj± w strzelaniu i combacie ze smurfami)

#182 2011-09-16 05:36:59

Asafir

Zbanowany

Punktów :   -5 
Armia w W40: Szarzy Rycerze, Necroni

A Tyrki ogromne monstra

Szarzy Rycerze to niezwyk³y zakon...
A Necroni niezwyk³a rasa...

#183 2011-10-01 19:43:26

sigmar1

Zbanowany

Armia w WFB: the Empire i Tomb king
Armia w W40: edar

ja wybra³em eldar

_________§§_______§§§§§§§§__§§§______________
__________§§§______§§§§______§§§______________
_§§________§§§_____§§§§______§§§______§§______
§§§§_______§§§_____§§§§§§§___§§§____§§§§______
§§§§________§§§____§§§§§§§____§§§_§§§§§_______
_§§§§___§§§§§§§§___§§§§_______§§§§§§§_________
__§§§§§§§§§§§§§§§__§§§§_______§§§§§___________
___§§§§§§§____§§§§_§§§§§§§§___§§§_____________
___§§§§________§§§_§§§§§§§§__§§§______________
____§§§§________§§__________§§§_______________
_____§§§§__________________§§_________________

#184 2011-10-01 19:44:42

sigmar1

Zbanowany

Armia w WFB: the Empire i Tomb king
Armia w W40: edar

ja wybra³em eldar

_________§§_______§§§§§§§§__§§§______________
__________§§§______§§§§______§§§______________
_§§________§§§_____§§§§______§§§______§§______
§§§§_______§§§_____§§§§§§§___§§§____§§§§______
§§§§________§§§____§§§§§§§____§§§_§§§§§_______
_§§§§___§§§§§§§§___§§§§_______§§§§§§§_________
__§§§§§§§§§§§§§§§__§§§§_______§§§§§___________
___§§§§§§§____§§§§_§§§§§§§§___§§§_____________
___§§§§________§§§_§§§§§§§§__§§§______________
____§§§§________§§__________§§§_______________
_____§§§§__________________§§_________________

#185 2011-12-26 08:25:21

Tib

Gość

Witajcie.
Mam zagwozdkê dotycz±c± wyboru wojska i jak s±dzê dobrze trafi³em. Chcia³bym aby¶cie pomogli mi dokonaæ wyboru pomiêdzy Tyranidami a CSM. Do Tyrków ci±gnie mnie Mawloc/Trygon i ich wygl±d (Tak ogl±da³em Obcego i podoba³ mi siê ^^) a do Chaosu natomiast przyci±ga mnie ich przyzywanie demonów i ca³kiem ciekawe uzbrojenie... Jednak wyboru mo¿ecie pomóc mi dokonaæ na ró¿nych polach np. pod wzglêdem malowania, uzbrojenia i tym podobnych. Niecierpliwie oczekujê na odpowied¼
Tib (Go¶æ)

#186 2011-12-26 08:39:55

Gruby

PrzeSPAMny Pisaczyciel

Punktów :   
Armia w W40: Orkz [Evil Sunz]

Co do przyzywanych demonów to z tego co s³ysza³em to strasznie cienkie. No, ale ogólnie chaos mocny, bardzo mocny bym powiedzia³, ze wzglêdu na plagusy, khorniki, oblity i inne bajery typu deamon prince [to jest HQ nie przyzwany demon]. Maluje siê jak SM-ów, tylko gdzieniegdzie trzeba zwróciæ uwagê na "uroki" chaosu, czyli spaczenia, mutacje itp. Natomiast Tyrki s± po prostu super. Bardzo ³adne modele [w mojej ocenie], du¿y wachlarz jednostek [z których niestety kilka ustawieñ jest tylko dobrych] no i liczebno¶æ armii równa lub nawet wiêksza od Orków... Ale ta liczebno¶æ mo¿e byæ przeszkod±, jak nie masz zbyt du¿o kasy do rozporz±dzenia.

http://www.nodiatis.com/pub/19.jpg

Born to Lose - Live to Win

#187 2011-12-26 10:37:27

Aer0810

Szpaner

SkÄ…d: Warszawa
Punktów :   
Armia w WFB: czsem Lizardman
Armia w W40: orks, DA, CSM

Mój bliski znajomy ma dylemat co do wyboru armii jest pocz±tkuj±cym graczem (w³a¶ciwie zaczyna) i zastanawia siê pomiêdzy tyrkami a tau. W tau pasuje mu styl walki a w tyrkach figurki. Pytam siê Was bo sam nie umiem mu pomóc!

"Orkowie to szczytowe osi±gniêci procesu kszta³towania ras. Dla nich odwieczne zmagania z losem zakoñczy³y siê zwyciêstwem. Wykszta³cili spo³eczeñstwo, któremu obce s± obci±¿enia czy lêki. Jakie¿ may prawo ich os±dzaæ? My, Eldarzy, którzy ponie¶li¶my klêskê czy ludzie, którzy s± na najlepszej drodze do upadku? A dlaczego? Poniewa¿ szukali¶my odpowiedzi na pytania, których Orkowie nawet nie zadali! Mamy przed oczyma kulturê która jest silna, a nazywamy j± prymitywn±."

- Uthan Przekorny, eldarski filozof

#188 2011-12-26 11:36:53

Gruby

PrzeSPAMny Pisaczyciel

Punktów :   

Tau... je¿eli jest on w stanie znie¶æ to ci±g³e uciekanie przed przeciwnikiem, no to niech gra. Ja osobi¶cie nie wybra³bym na pocz±tek Tau. S± trudni do prowadzenia. A z mojego stanowiska to:

[Cicha Sugestia mode on] Dorad¼ mu Orków... [Cicha Sugestia mode off]

#189 2011-12-26 11:59:39

Aer0810

Szpaner

Punktów :   

Wiesz ja gram orkami ale spróbujê a mo¿e ig, oni te¿ mu siê podobaj± ale problem z kas± w ig musisz wystawiæ mnóstwo drogich (pln) zabawek.

"Orkowie to szczytowe osi±gniêci procesu kszta³towania ras. Dla nich odwieczne zmagania z losem zakoñczy³y siê zwyciêstwem. Wykszta³cili spo³eczeñstwo, któremu obce s± obci±¿enia czy lêki. Jakie¿ may prawo ich os±dzaæ? My, Eldarzy, którzy ponie¶li¶my klêskê czy ludzie, którzy s± na najlepszej drodze do upadku? A dlaczego? Poniewa¿ szukali¶my odpowiedzi na pytania, których Orkowie nawet nie zadali! Mamy przed oczyma kulturê która jest silna, a nazywamy j± prymitywn±."

#190 2011-12-27 09:42:29

Testar

Ju¿ trochê tu siedzi

37984128
Punktów :   
Armia w WFB: Lizardmen
Armia w W40: Orcs lub Tau,sam nie wiem
Armia w LOTR: Mo¿e ju¿ nied³ugo...

IG to te¿ jedna z najtrudniejszych do malowania frakcji (Przynajmniej dla mnie),a najgorsze s± twarze.

http://i.imgur.com/x3iQo.png

#191 2011-12-27 10:07:46

Aer0810

Szpaner

Punktów :   

Twarze?! Jak dla mnie s± proste ale ok. Nie wiem nie wiem polecê mu chyba tau bo denerwuj± mnie tyrki nie podoba mi siê ta armia!!!!!!!!

#192 2011-12-27 10:36:26

Gruby

PrzeSPAMny Pisaczyciel

Punktów :   

Chodzi o ludzkie twarze. One s± zdecydowanie mniejsze od ogromnych orczych ³bów, które s± do¶æ proste w malowaniu. Twarz cz³owieka o ile pamiêtam jest jak twarz grota, tylko znacznie wiêcej szczegó³ów. PRZESRANE!
Co do Tau, to nie bêdziesz mia³ w takim razie problemów z wygraniem, jako Evil Sunz

#193 2011-12-27 11:11:32

Aer0810

Szpaner

Punktów :   

Tym siê te¿ kierowa³em jak by wybra³ tyrków to mia³bym problem a tak w ogóle to orientuje siê kto¶ kiedy bêdzi kodexs tau pl?

#194 2011-12-28 13:48:19

Windfang

D³ugo gra, jeszcze d³u¿ej wa³kuje

9452457
SkÄ…d: Jarocin/The Rock
Punktów :   
Armia w WFB: Nie dziêki...
Armia w W40: Dark Angels

Prêdzej wyjdzie nowy dex do nich i z tego co s³ychaæ na necie to ju¿ niebawem...

Projekt Dark Angels 4th Company:
HQ:100%   Troops: 43%  FA:0% HS: 75%

http://img507.imageshack.us/img507/3739/pathtoredemption07bp.jpg

#195 2011-12-29 10:59:00

Aer0810

Szpaner

Punktów :   

To super mo¿e przy okazji wydadz± te¿ orków pl!

Forum "Rycerze y Kupcy" (c) 2011. Wszelkie prawa zastrze¿one dla gen. Szramy. free counters Free Page Rank Tool

Stopka forum

RSS