Szef Portalu
Koz³ów to nie euro a turniej bardzo powa¿ny...
Jest coraz wiêcej turniejów na inne zasady/ograniczenia: PKS silesian (o czym Bru wspomnia³) lub w³asne, jak ten w Krakowie, czy w poznaniu.
Ostatnio edytowany przez siwy2150 (2013-11-15 11:50:59)
- Beastmen (2700)
Maximum unit point cost is increased to 550
Points achieved against Beastmen (excluding bonus for Banners, BSB and General) are decreased by 10%
Monsters cost 100 points less each one
Czy to co¶ zmieni³o? Da siê nimi teraz graæ z u¿yciem monstrów o 100pkt tañszych (niczego i tak nie urywaj±...)? Z czym siê to je?
Potwory s± zno¶ne tylko maj± jedn± wielk± wadê (oprócz kosztu punktowego ewidentnie zawy¿onego) - nie maj± ¿adnego pancerza, ¿adnej regeneracji, ani ¿adnego warda. Z drugiej strony, spaceruj±ca 6 cali katapulta, która strzela po ruchu i ma przerzut na wszystkie magiczne cele (w tym undeady i demony) nie jest taka z³a.
Je¶li dobrze rozumiem krasie mog± wystawiæ kowad³o z max jedn± run± do rozpraszania. To super moja arcy-mocna armia nie tylko nie dosta³a ¿adnego busta ale jeszcze zwarzywili jej doszczêtnie antymagiê(wszak magia krasi urywa³a do tej pory dupê) i jeszcze cztery maszynki w sk³ad których wchodzi kowad³o. NIECH ¯YJE NOWE EURO, NAJLEPSZY DRAFT EVER!!! Ja tymczasem do nowego booka przerzucam siê na WE:)
Szef Portalu
Te¿ mnie korc± te WE XD hehehe
Krasie okroili totalnie, WE dosta³y nowe zasady (poniek±d nei chodzi mi o to ze z³e s± te zasady bo i tak je dostana w nowym booku)
Mêcz±ce jest to granie na krasiach coraz bardziej... pora chyba na powa¿nei rpzejsæ na inn± armiê...
A tymczasem na lidze miejsce 117 i 118 zajmuje... http://ranking.wfb-pol.org/ranking.php
Kto¶ wzi±³ odkopa³ jakie¶ stare ID