Szef Portalu
Kozłów to nie euro a turniej bardzo poważny...
Jest coraz więcej turniejów na inne zasady/ograniczenia: PKS silesian (o czym Bru wspomniał) lub własne, jak ten w Krakowie, czy w poznaniu.
Ostatnio edytowany przez siwy2150 (2013-11-15 11:50:59)
- Beastmen (2700)
Maximum unit point cost is increased to 550
Points achieved against Beastmen (excluding bonus for Banners, BSB and General) are decreased by 10%
Monsters cost 100 points less each one
Czy to coś zmieniło? Da się nimi teraz grać z użyciem monstrów o 100pkt tańszych (niczego i tak nie urywają...)? Z czym się to je?
Potwory są znośne tylko mają jedną wielką wadę (oprócz kosztu punktowego ewidentnie zawyżonego) - nie mają żadnego pancerza, żadnej regeneracji, ani żadnego warda. Z drugiej strony, spacerująca 6 cali katapulta, która strzela po ruchu i ma przerzut na wszystkie magiczne cele (w tym undeady i demony) nie jest taka zła.
Jeśli dobrze rozumiem krasie mogą wystawić kowadło z max jedną runą do rozpraszania. To super moja arcy-mocna armia nie tylko nie dostała żadnego busta ale jeszcze zwarzywili jej doszczętnie antymagię(wszak magia krasi urywała do tej pory dupę) i jeszcze cztery maszynki w skład których wchodzi kowadło. NIECH ŻYJE NOWE EURO, NAJLEPSZY DRAFT EVER!!! Ja tymczasem do nowego booka przerzucam się na WE:)
Szef Portalu
Też mnie korcą te WE XD hehehe
Krasie okroili totalnie, WE dostały nowe zasady (poniekąd nei chodzi mi o to ze złe są te zasady bo i tak je dostana w nowym booku)
Męczące jest to granie na krasiach coraz bardziej... pora chyba na poważnei rpzejsć na inną armię...
A tymczasem na lidze miejsce 117 i 118 zajmuje... http://ranking.wfb-pol.org/ranking.php
Ktoś wziął odkopał jakieś stare ID