Marjan napisał:
Crane, a ile po zni¿ce wynosi³by zestaw startowy Cygnaru, znaczniki i deck?
Policzmy zestaw startowy 135,- znacznik 37,- i talia MKII 55,- razem to daje 227.- teraz od tego odejmiemy 12% i wychodzi 199,76 czyli w zaokr±gleniu 200,-. Przy takim zakupie móg³bym co¶ pokombinowaæ ¿eby przekroczyæ barierê 300z³ i wtedy by³o by bez kosztów przesy³ki.
Mhm, w takim razie do kiedy Ci znaæ, czy biorê takie zamówienie?
Crane, ja rezygnuje, na Cytadeli wyjdzie mi du¿o taniej
Sprzecza³bym siê czy du¿o taniej, ale oczywi¶cie rozumiem o co biega. W ka¿dym razie moja oferta jest nadal aktualna.
Ok zamówienie posz³o, zamówi³em sobie tokeniki i Huntera teraz bêdzie chyba mrocznie, albo wrêcz odwrotnie
Mam pro¶bê do moderatorów, mo¿na by ten temat przenie¶æ do dzia³u Handel ?
Proszê bardzo Crane, zgodnie z ¿yczeniem
Dziêki za przeniesienie. W³a¶nie odebra³em przesy³kê i ma ju¿ wszystkie figurki jakie chcia³em mieæ na 15 punktów do mojego Cygnaru. Nastêpne zamówienie prawdopodobnie bêdê robi³ w okolicach drugiej po³owy wrze¶nia.
A ja mam pytanie czy by³by kto¶ chêtny za wspólne zamówienie zestawu The Island of Blood. Ja jestem zainteresowany skavenami i niczym innym. Wiêc podrêcznik i inne bajery kto¶ by móg³ lekk± r±czk± zgarn±æ Pozdrawiam.
Andrew: My¶lê ¿e jest to lepsze miejsce dla takich spraw
Poniewa¿ uda³o mi siê pozbyæ figurek do Cygnaru, to bêdê potrzebowa³ teraz zakupiæ sobie nowe figurki Tak wiêc jutro z rana puszczam zamówienie do Mg³y, jak kto¶ chce siê podpi±æ to zapraszam, ale uprzedzam ¿e do darmowej przesy³ki bêdzie mi brakowaæ jaki¶ 100z³, wiêc nale¿y siê liczyæ z drobnymi kosztami przesy³ki (11z³ do podzia³u).
Edit. I po faworkach zamówienie posz³o, nastêpne jako¶ tak w drugiej po³owie wrze¶nia, chocia¿ jak ju¿ wspomnia³em, moje konto do zakupów na Mgle jest ci±gle otwarte, wiêc jak kto¶ chce skorzystaæ z 12% zni¿ki to zapraszam.
Ostatnio edytowany przez Crane (2010-08-20 10:43:08)
Dotar³a nowa dostawa do Mg³y, jednak akurat to na czym mi zale¿a³o to jeszcze akurat nie dotar³o. W tym wypadku mam co¶ do zamówienia awaryjnie podrêcznik do Hord albo brakuj±ce figurki na drug± rozpiskê do 15 punktów wiêc co¶ tam wstêpnie w okolicach 110-130z³ by by³o i mimo ¿e mam wielk± ochotê to zamówiæ to nie jest to jakie¶ priorytetowe i mogê siê wstrzymaæ je¶li by kto¶ te¿ chcia³ siê do³±czyæ do zamówienia. Tradycyjny upust 12% obowi±zuje (jeszcze na to zamówienie )
Jest jeszcze jedna sprawa, odno¶nie wspólnego zamówienia w Bardzie - o ile do poniedzia³ku nie wyja¶ni siê sprawa sklepu w Czêstochowie to bêdê planowa³ zrobiæ zakup pewnych drobiazgów (g±bki i spray) wiêc mo¿e kto¶ by³by chêtny na jakie¶ zakupy, zawsze to bêdzie mniejszy koszt przesy³ki.
Prawa Rêka
S± wysokie szanse, ¿e bêde co¶ z mg³y zamawiaæ ale jeszcze jeszcze muszê siê zastanowiæ.
A pilna spraw to bêdzie Michale, bo w³a¶nie siê dowiedzia³em ¿e Mg³a nie dosta³a po prostu ca³ego zamówionego towaru z PP wiêc bêd± teraz robiæ domówienie i max za dwa tygodnie dotrze jeszcze jedna dostawa. Je¶li jednak masz ci¶nienie to oczywi¶cie ja tam co¶ zastêpczego jak ju¿ mówi³em bêdê mia³.
Prawa Rêka
Mi siê nigdzie nie ¶pieszy zw³aszcza z wydawaniem kasy.
A ja zawsze mam ci¶nienie na zakupy figurek w ka¿dym razie jak nikt nas nie pogania to mo¿na siê jeszcze tydzieñ czy dwa wstrzymaæ, tym nie mniej wtedy polecam mieæ ju¿ listê zakupów przygotowan±. Natomiast w poniedzia³ek na pewno "poleci" moje zamówienie do Barda, to tak tylko dla przypomnienia
Edit. Zamówienie do Barda nieaktualne.
Ostatnio edytowany przez Crane (2010-09-13 07:32:33)