Marjan napisał:
Crane, a ile po zniżce wynosiłby zestaw startowy Cygnaru, znaczniki i deck?
Policzmy zestaw startowy 135,- znacznik 37,- i talia MKII 55,- razem to daje 227.- teraz od tego odejmiemy 12% i wychodzi 199,76 czyli w zaokrągleniu 200,-. Przy takim zakupie mógłbym coś pokombinować żeby przekroczyć barierę 300zł i wtedy było by bez kosztów przesyłki.
Mhm, w takim razie do kiedy Ci znać, czy biorę takie zamówienie?
Crane, ja rezygnuje, na Cytadeli wyjdzie mi dużo taniej
Sprzeczałbym się czy dużo taniej, ale oczywiście rozumiem o co biega. W każdym razie moja oferta jest nadal aktualna.
Ok zamówienie poszło, zamówiłem sobie tokeniki i Huntera teraz będzie chyba mrocznie, albo wręcz odwrotnie
Mam prośbę do moderatorów, można by ten temat przenieść do działu Handel ?
Proszę bardzo Crane, zgodnie z życzeniem
Dzięki za przeniesienie. Właśnie odebrałem przesyłkę i ma już wszystkie figurki jakie chciałem mieć na 15 punktów do mojego Cygnaru. Następne zamówienie prawdopodobnie będę robił w okolicach drugiej połowy września.
A ja mam pytanie czy byłby ktoś chętny za wspólne zamówienie zestawu The Island of Blood. Ja jestem zainteresowany skavenami i niczym innym. Więc podręcznik i inne bajery ktoś by mógł lekką rączką zgarnąć Pozdrawiam.
Andrew: Myślę że jest to lepsze miejsce dla takich spraw
Ponieważ udało mi się pozbyć figurek do Cygnaru, to będę potrzebował teraz zakupić sobie nowe figurki Tak więc jutro z rana puszczam zamówienie do Mgły, jak ktoś chce się podpiąć to zapraszam, ale uprzedzam że do darmowej przesyłki będzie mi brakować jakiś 100zł, więc należy się liczyć z drobnymi kosztami przesyłki (11zł do podziału).
Edit. I po faworkach zamówienie poszło, następne jakoś tak w drugiej połowie września, chociaż jak już wspomniałem, moje konto do zakupów na Mgle jest ciągle otwarte, więc jak ktoś chce skorzystać z 12% zniżki to zapraszam.
Ostatnio edytowany przez Crane (2010-08-20 10:43:08)
Dotarła nowa dostawa do Mgły, jednak akurat to na czym mi zależało to jeszcze akurat nie dotarło. W tym wypadku mam coś do zamówienia awaryjnie podręcznik do Hord albo brakujące figurki na drugą rozpiskę do 15 punktów więc coś tam wstępnie w okolicach 110-130zł by było i mimo że mam wielką ochotę to zamówić to nie jest to jakieś priorytetowe i mogę się wstrzymać jeśli by ktoś też chciał się dołączyć do zamówienia. Tradycyjny upust 12% obowiązuje (jeszcze na to zamówienie )
Jest jeszcze jedna sprawa, odnośnie wspólnego zamówienia w Bardzie - o ile do poniedziałku nie wyjaśni się sprawa sklepu w Częstochowie to będę planował zrobić zakup pewnych drobiazgów (gąbki i spray) więc może ktoś byłby chętny na jakieś zakupy, zawsze to będzie mniejszy koszt przesyłki.
Prawa Ręka
Są wysokie szanse, że będe coś z mgły zamawiać ale jeszcze jeszcze muszę się zastanowić.
A pilna spraw to będzie Michale, bo właśnie się dowiedziałem że Mgła nie dostała po prostu całego zamówionego towaru z PP więc będą teraz robić domówienie i max za dwa tygodnie dotrze jeszcze jedna dostawa. Jeśli jednak masz ciśnienie to oczywiście ja tam coś zastępczego jak już mówiłem będę miał.
Prawa Ręka
Mi się nigdzie nie śpieszy zwłaszcza z wydawaniem kasy.
A ja zawsze mam ciśnienie na zakupy figurek w każdym razie jak nikt nas nie pogania to można się jeszcze tydzień czy dwa wstrzymać, tym nie mniej wtedy polecam mieć już listę zakupów przygotowaną. Natomiast w poniedziałek na pewno "poleci" moje zamówienie do Barda, to tak tylko dla przypomnienia
Edit. Zamówienie do Barda nieaktualne.
Ostatnio edytowany przez Crane (2010-09-13 07:32:33)