Zapaśnik ze słonecznego Miami Dla mnie model świetny
Jest zdjęcie kolejnego "rozszerzenia" do jacków tym razem dla Retribution of Scyrah - Discordia. Jak generalnie te jacki do RoS mi się średnio widziały tak ten wygląda już dosyć fajnie, chociaż te "główki" mnie dobijają.
Jakie mózgi, takie główki Jack bardzo fajny, chociaż spodziewałem się większych fajerwerków.
Discordia stwierdzam że jest jednym z ładniejszych jacków które ma RoS. Dużo tych nowości ostatnio. Czekam na jacka PoM.
Ostatnio edytowany przez Marjan (2010-08-31 17:25:06)
Nowości były obiecane po wyjściu Nightfall'a, więc PP wywiązuje się z umowy
Ciekawe że nie pokazali tej konwersji jacka do PoM, a dają nowe modele. I tak Grotesques do Legion of Everblight i Nuala the Huntress do Circla. O ile pierwsze modele są w moim odczuciu w prządku tak Nuala jest totalnie przekombinowana i wygląda beznadziejnie, chcieli chyba zrobić na siłę model który będzie się wyróżniał. Nawet się im to udało
Mnie znowu Nuala strasznie się podoba Odpowiada mojej wizji Orborosu- kanibalizm, posoka i kilkutonowe bestie wyskakujące zza krzaków ;P Jakby nie patrzeć, to Trackerki nie są siostrami miłosierdzia
I oto jest Scourge of Heresy, model fajnie wygląda chociaż ta kulka na łańcuchu
wygląda konkretnie. Ładny miecz ale jego druga broń średniawa. Przystosowany mimo wszystko do rozwalania heretyków
Hmm, nie wiem co ten gość robi w Minionsach ale oto nowy trzeci już warlock do Minionsów Dr.Arkadius. Model ciekawy, ale jakoś nie bardzo mi pasuje do kompletu ze świniakami i krokodylami, szczególnie że wygląda na taki "high-tech" co jest bynajmniej dziwne w Hordach.
Jest to szalony profesorek, który został wyrzucony z Cygnaru i na odchodne powiedzieli mu, żeby eksperymentował na świniach, a nie na ludziach ;P
To by wiele wyjaśniało I tak nie zamierzałem grać świniakami więc tak go traktuję tylko jako ciekawostkę. Na razie mam inne plany na armię for fun.
A jakież to plany, jeśli można wiedzieć?
Marjan napisał:
A jakież to plany, jeśli można wiedzieć?
Plany nie plany, chciałem sobie pograć Khadorem tak głównie dla zabawy, bo mają takie klimatyczne oddziały Winter Guards, a z nich to prawie całą rozpiskę można zrobić, bo są zwykli z flintami i siekierami, są ze strzelbami, jest moździerz, jest działo, plus jeszcze solosi. Ale to wszystko zależy jak się będzie u nas ta gra rozwijać, bo jak mam grać od święta na turniejach to sobie tylko Orboros uskładam na jakieś 50 punktów.