No... Te moje ratlingi to nic nie zrobiły. jeden sie zjebał, drugi nie wchodził przez trzy tury w kółko.
Ściąga rozpiski z rapida
Mam batalion, se posklejam przez święta może
Twoje ratlingi polowały na kuraka za bardzo hehe. Nie doceniłem niewolników, licząc, że trzech grali ich zatłucze hehe.
Sasomirze drogi, po prostu liczyłeś na 4 rany, to normalne:) Ale niestety rzuty miałeś jak zwykle...
Nie zapomnij jeszcze o szarży szczurów na realmów. W sumie to nawet ja sie nie spodziewałem takiego efektu
Tym niemniej była to piękna bitwa, bardzo dla mnie zachęcająca do grania bretonią. Swoją drogą dzisiaj Siwy grał przy mnie drugi mecz w życiu - z Jackiem. Było bardzo wesoło hehe.
Ostatnio edytowany przez Sasomir (2009-12-13 23:13:14)
Z Twoim malowanie Szua, to naprawdę będziesz miał ARMIĘ, nie armię
A dziękuję, dziękuję. A tak na boczku - domyślam się jaką sprawę byś miał do mnei z tymi magami i wiesz, że Tobie nie odmówię .
Wiem:D I przepraszam za nieobecność, po prostu bardzo późno z Ojcem wróciliśmy z Bytomia.
Nic nie szkodzi, grunt, żebyśmy zagrali w tym tygodniu, bo testuje tą Bretonię. A wczoraj skupiłem się na wyjaśnianiu Jackowi zasad.
I dobrze. Może coś wreszcie ruszy i mam nadzieję, że omawiałeś VII edycję;P Bo to że jest mało różnic to g*&^o prawda;)
Martw się raczej kupowaniem figurek, bo jak tylko skończę tą bretonię zbierać, najdalej za dwa, trzy miesiące, to gramy na samych figurkach i to na WYSIWYG-u. Inna gra mnie nie interesuje, a wiem, że i Jacka i Żuża przekonywać do tego nie muszę.
Wybacz stary, ale nie zamierzam się niczym martwić.
Oj to szkoda, bo sobie nie zagramy . Mówię wprost to, wszem i wobec - każdego znawcę zasad i mistrza grania bez własnej armii, nijak graczem nazwać się nie da.
Oczywiście Głosie Opatrzności. Martwić się nie zamierzam, bo armię mam. Gratuluję wspaniałego obrotu finansowego. A co do grania- trudno. Będę musiał żyć z tym brzemieniem.