No... Te moje ratlingi to nic nie zrobi³y. jeden sie zjeba³, drugi nie wchodzi³ przez trzy tury w kó³ko.
¦ci±ga rozpiski z rapida
Mam batalion, se posklejam przez ¶wiêta mo¿e
Twoje ratlingi polowa³y na kuraka za bardzo hehe. Nie doceni³em niewolników, licz±c, ¿e trzech grali ich zat³ucze hehe.
Sasomirze drogi, po prostu liczy³e¶ na 4 rany, to normalne:) Ale niestety rzuty mia³e¶ jak zwykle...
Nie zapomnij jeszcze o szar¿y szczurów na realmów. W sumie to nawet ja sie nie spodziewa³em takiego efektu
Tym niemniej by³a to piêkna bitwa, bardzo dla mnie zachêcaj±ca do grania bretoni±. Swoj± drog± dzisiaj Siwy gra³ przy mnie drugi mecz w ¿yciu - z Jackiem. By³o bardzo weso³o hehe.
Ostatnio edytowany przez Sasomir (2009-12-13 23:13:14)
Z Twoim malowanie Szua, to naprawdê bêdziesz mia³ ARMIÊ, nie armiê
A dziêkujê, dziêkujê. A tak na boczku - domy¶lam siê jak± sprawê by¶ mia³ do mnei z tymi magami i wiesz, ¿e Tobie nie odmówiê .
Wiem:D I przepraszam za nieobecno¶æ, po prostu bardzo pó¼no z Ojcem wrócili¶my z Bytomia.
Nic nie szkodzi, grunt, ¿eby¶my zagrali w tym tygodniu, bo testuje t± Bretoniê. A wczoraj skupi³em siê na wyja¶nianiu Jackowi zasad.
I dobrze. Mo¿e co¶ wreszcie ruszy i mam nadziejê, ¿e omawia³e¶ VII edycjê;P Bo to ¿e jest ma³o ró¿nic to g*&^o prawda;)
Martw siê raczej kupowaniem figurek, bo jak tylko skoñczê t± bretoniê zbieraæ, najdalej za dwa, trzy miesi±ce, to gramy na samych figurkach i to na WYSIWYG-u. Inna gra mnie nie interesuje, a wiem, ¿e i Jacka i ¯u¿a przekonywaæ do tego nie muszê.
Wybacz stary, ale nie zamierzam siê niczym martwiæ.
Oj to szkoda, bo sobie nie zagramy . Mówiê wprost to, wszem i wobec - ka¿dego znawcê zasad i mistrza grania bez w³asnej armii, nijak graczem nazwaæ siê nie da.
Oczywi¶cie G³osie Opatrzno¶ci. Martwiæ siê nie zamierzam, bo armiê mam. Gratulujê wspania³ego obrotu finansowego. A co do grania- trudno. Bêdê musia³ ¿yæ z tym brzemieniem.