Oj Filip, nie chodzi o brak akceptacji, tylko o brak podstawowego bohatera i dowódcy. To jak powstanie Kosynierów bez Kościuszki
Wyrażaj się kulturalnie
/Wilk'u
Bryluje cudzymi modelami
Ja nie mam Hive Tyranta, i sobie daję radę bez niego !!!
Od niedawna z nami
Lord filip napisał:
Ja nie mam Hive Tyranta, i sobie daję radę bez niego !!!
Nie ma żadnej reguły, że bez niego nie pograsz. Jeśli jesteś dobrym graczem, to poradzisz sobie bez.
Ale naturalnie lepiej tego Ptyśka mieć, na wypadek gdyby trafił się godny przeciwnik.
Bryluje cudzymi modelami
Wiem o tym.
Nie pamiętam kto to mówił, ale na forum Bitewniaków (R.I.P) chyba Dragon wspominał, że ktoś na turnieju miał armię na samych Wojownikach.
Wojownicy w każdym slocie! I to DZIAŁAŁO!
Od niedawna z nami
Windfang napisał:
Nie pamiętam kto to mówił, ale na forum Bitewniaków (R.I.P) chyba Dragon wspominał, że ktoś na turnieju miał armię na samych Wojownikach.
Wojownicy w każdym slocie!I to DZIAŁAŁO!
Liczy się gracz, nie armia.
Bryluje cudzymi modelami
No pewnie. 30% sukcesu to dobra armia, 30% to strategia, a reszta to po prostu gracz.
PS. Kto wie gdzie się podział Dragon? Bo ostatnio to się udziela nie więcej niż 5 osób.
Ostatnio edytowany przez Lord filip (2011-07-10 20:13:03)
Od niedawna z nami
Zniknęli, jak zobaczyli że ja wróciłem.
Ostatnio edytowany przez Galareta_Szatana (2011-07-11 17:50:42)
Windfang napisał:
Wojownicy w każdym slocie!I to DZIAŁAŁO!
Trochę przekombinowałeś, armia była w dużej mierze złożona z Wojowników, ale były też Karnifeksy.
Sorry, utkwił mi w głowie temat Wojowników, a dawno temu czytałem Twój post, więc wybacz mój błąd.
Bryluje cudzymi modelami
Mam pytanie. Czy Tervigony dobrze sprawdzają się w roli dowódców?
Bo mam zamiar nie długo zrobić sobie takiego, tyle że muszę kupić sobie kilka bitsów.
Lord filip napisał:
Mam pytanie. Czy Tervigony dobrze sprawdzają się w roli dowódców?
Bo mam zamiar nie długo zrobić sobie takiego, tyle że muszę kupić sobie kilka bitsów.
Tak.
Bryluje cudzymi modelami
Wie ktoś może czy da się jakoś kupić/zrobić formę do odlewania figurek. Nie mam zbyt dużo forsy, a na dodatek do puki nie pomaluję i nie skleję
wszystkich figurek, nie mogę kupować figurek. Więc sami wiecie, przydała bu się taka forma.
PS. Kryhu proszę o zdjęcia skonwertowanej Zoanthropy.
Ostatnio edytowany przez Lord filip (2011-07-22 20:01:21)
Lord filip napisał:
Wie ktoś może czy da się jakoś kupić/zrobić formę do odlewania figurek. Nie mam zbyt dużo forsy, a na dodatek do puki nie pomaluję i nie skleję
wszystkich figurek, nie mogę kupować figurek. Więc sami wiecie, przydała bu się taka forma.
Polecam stronę Monolith Icon, na której znajdziesz potrzebne rzeczy.