Ściąga rozpiski z rapida
Przepraszam, za drobne opóźnienie, wyniki nie były trudne do przewidzenia jak widać, Chaos Warrior bezsprzecznie wygrał konkurs i bon o wartości 100zł wędruje do niego.
Mam natomiast problem co z 2 i 3 miejscem, bowiem aż 3 prace mają po 2 głosy . Jak chcielibyście to rozwiązać?
Jeśli nikt nie wymyśli czegoś ciekawego, to zarządzam start dogrywki między
Cranem
Alcarionem
Masterem
Głosujcie tylko między nimi do północy 20 października .
Ja byłbym skłonny podzielić się nagrodą, nie wiem jak pozostali się do tego odnoszą. Akurat z Masterem to nie miałbym problemu bo moglibyśmy zrobić wspólnie zamówienie. Jeśli dobrze pamiętam to za 2 i 3 miejsce był bon za 50zł, jestem skłonny podzielić się z Masterem, ja 20zł, Master 30zł. Nie wiem tylko co na to Master by powiedział ?
Mógłby kosić trawniki w Obi
ja uważam że powinno się odbyć jeszcze jedno głosowanie według mnie to najlepsze rozwiązanie
i dziękuje za głosowanie na mnie
Ostatnio edytowany przez Chaos Warrior (2011-10-18 12:54:59)
Ja też jestem za głosowaniem, za 30 zł niewiele kupię... Poza tym zwycięzca powinien być tylko jeden!
W sumie jakbyśmy się w trójkę podzielili to wyszło by po te 33 zł. Nie wiem jak teraz stoją ceny modeli do młotków, bo mnie interesują inne modele. Ale jak trzeba głosować to spoko
Gratulacje Chaos Warrior!
a dziękuje dziękuje
nie wiem po co ta dyskusja, dogrywka i tyle bo nawet za 30 PLN Nowego dowództwa nie kupisz.
Ściąga rozpiski z rapida
Chyba, że wolicie losowanie? Dzielenie się chyba nie ma trochę sensu, bo przecież i tak trzeba będzie coś dopłacać do wszystkiego
W sumie zresztą Wasza wola.
Mnie jest wszystko jedno w jaki sposób będzie ta dogrywka rozstrzygnięta.
Ściąga rozpiski z rapida
No to panowie, z tego co widzę, walka o drugie i trzecie miejsce zakończyła się wyeliminowaniem Alcariona, czyli prawo do zakupów na kwotę 50zł mają Crane i Master.
Fanfary i tak dalej, gratuluję, dziękuję i zapraszam następnym razem .
Zwycięzcy dostaną PMki z jakąś formą weryfikacji od Vanaheimu. Prawdopodobnie będzie to kod do wpisania w zamówieniu
gratulacje
Gratuluję chłopaki
Ja również dziękuje, że komuś w ogóle chciało się to czytać
Ostatnio edytowany przez Master (2011-10-23 07:15:04)
KUPIEC
Dzięki wszystkim za udział w konkursie i głosowaniu. Jako sponsor, Vanaheim.pl z przyjemnością przyznaje nagrody.
MUSZĘ JEDNAK SPROSTOWAĆ kwestię nagród:
Crane napisał:
za 2 i 3 miejsce był bon za 50zł
Gwoli przypomnienia, ustalone z organizatorami (na samym początku konkursu) nagrody to:
1. Bon na 100zł do Vanaheim.pl
2. Blister do 50zł
3. Blister do 50zł
Zaraz wysylam w tej sprawie PMki do zwyciezcow...