¦ci±ga rozpiski z rapida
Przepraszam, za drobne opó¼nienie, wyniki nie by³y trudne do przewidzenia jak widaæ, Chaos Warrior bezsprzecznie wygra³ konkurs i bon o warto¶ci 100z³ wêdruje do niego.
Mam natomiast problem co z 2 i 3 miejscem, bowiem a¿ 3 prace maj± po 2 g³osy . Jak chcieliby¶cie to rozwi±zaæ?
Je¶li nikt nie wymy¶li czego¶ ciekawego, to zarz±dzam start dogrywki miêdzy
Cranem
Alcarionem
Masterem
G³osujcie tylko miêdzy nimi do pó³nocy 20 pa¼dziernika .
Ja by³bym sk³onny podzieliæ siê nagrod±, nie wiem jak pozostali siê do tego odnosz±. Akurat z Masterem to nie mia³bym problemu bo mogliby¶my zrobiæ wspólnie zamówienie. Je¶li dobrze pamiêtam to za 2 i 3 miejsce by³ bon za 50z³, jestem sk³onny podzieliæ siê z Masterem, ja 20z³, Master 30z³. Nie wiem tylko co na to Master by powiedzia³ ?
Móg³by kosiæ trawniki w Obi
ja uwa¿am ¿e powinno siê odbyæ jeszcze jedno g³osowanie wed³ug mnie to najlepsze rozwi±zanie
i dziêkuje za g³osowanie na mnie
Ostatnio edytowany przez Chaos Warrior (2011-10-18 12:54:59)
Ja te¿ jestem za g³osowaniem, za 30 z³ niewiele kupiê... Poza tym zwyciêzca powinien byæ tylko jeden!
W sumie jakby¶my siê w trójkê podzielili to wysz³o by po te 33 z³. Nie wiem jak teraz stoj± ceny modeli do m³otków, bo mnie interesuj± inne modele. Ale jak trzeba g³osowaæ to spoko
Gratulacje Chaos Warrior!
a dziêkuje dziêkuje
nie wiem po co ta dyskusja, dogrywka i tyle bo nawet za 30 PLN Nowego dowództwa nie kupisz.
¦ci±ga rozpiski z rapida
Chyba, ¿e wolicie losowanie? Dzielenie siê chyba nie ma trochê sensu, bo przecie¿ i tak trzeba bêdzie co¶ dop³acaæ do wszystkiego
W sumie zreszt± Wasza wola.
Mnie jest wszystko jedno w jaki sposób bêdzie ta dogrywka rozstrzygniêta.
¦ci±ga rozpiski z rapida
No to panowie, z tego co widzê, walka o drugie i trzecie miejsce zakoñczy³a siê wyeliminowaniem Alcariona, czyli prawo do zakupów na kwotê 50z³ maj± Crane i Master.
Fanfary i tak dalej, gratulujê, dziêkujê i zapraszam nastêpnym razem .
Zwyciêzcy dostan± PMki z jak±¶ form± weryfikacji od Vanaheimu. Prawdopodobnie bêdzie to kod do wpisania w zamówieniu
gratulacje
Gratulujê ch³opaki
Ja równie¿ dziêkuje, ¿e komu¶ w ogóle chcia³o siê to czytaæ
Ostatnio edytowany przez Master (2011-10-23 07:15:04)
KUPIEC
Dziêki wszystkim za udzia³ w konkursie i g³osowaniu. Jako sponsor, Vanaheim.pl z przyjemno¶ci± przyznaje nagrody.
MUSZÊ JEDNAK SPROSTOWAÆ kwestiê nagród:
Crane napisał:
za 2 i 3 miejsce by³ bon za 50z³
Gwoli przypomnienia, ustalone z organizatorami (na samym pocz±tku konkursu) nagrody to:
1. Bon na 100z³ do Vanaheim.pl
2. Blister do 50z³
3. Blister do 50z³
Zaraz wysylam w tej sprawie PMki do zwyciezcow...