Skaveñska 13 jest najlepsza na Chosenów
A co do wychodzenia z oddzia³u z blessem to mo¿esz wybrac na czym zostaje bless. Czy na oddziale czy na bohaterze. Je¶li natomiast boahter dosta³ blessa z pojedynku lub Large targeta to bless zawsze zostaje na nim.
Móg³by kosiæ trawniki w Obi
Master napisał:
2.) Podstawiam siê or³em przed choosenów. Go¶æ musi szar¿owaæ - FLEE!!! Jako ¿e nie ma nic innego w zasiêgu (wszystko ustawi³em 18 cali od niego ;D ) goni. Ilê? 12 CALI!!! I w mojej turze zostaje obustronnie zflankowany przez dwa klocki SM. Giñ, przepadnij! ;D
na szczê¶cie giñ przepadnij nie wysz³o bo chooseni zwiali 10 cali po czym zmobilizowali siê i rozwalili w³óczników a marudzi sflankowali SMów i ich pogonili (co prawda potem zginali ale trudno) chooseni na koniec zostali zredukowani do 1 i to uciekaj±cego ale co tam
i nie wszystko by³o na 18 bo mia³em jeszcze w³óczników na 16 calach ale z boku i jak bym na nich szar¿owa³ to mia³ bym flane od SMków
Dobra, dobra, ju¿ siê nie t³umacz, i tak przegra³e¶
Móg³by kosiæ trawniki w Obi
a co mog³em zrobiæ jak w 2 turze straci³em ponad 1000 pkt
Szef Portalu
Ja krasiami mam spore problemy z tym klocem. Nie wiem... bêdê testowa³ i testowa³, co¶ znajdê.
W wakacje wszystko siê pozmienia bo wychodzi nowy chaos, a przynajmniej tak wynika z plot.