Mam pytanko: o której zazwyczaj kończą się spotkania i czy jest jakaś szansa że najbliższe spotkanie potrwa tak do 20.30-21.00 ? Tak pytam bo się z Chochlikiem zastanawiamy nad przyjściem i zagraniem w Malifaux, ale ja nawet prosto z pracy dopiero tak na 18.30 bym mógł przybyć.
Zależy do której cieć siedzi, bo to od niego bombaj zdaje się biere klucze.
Ja będę na pewno, prawdopodobnie wpadnie też jeden z pracowników tutejszego Barda ( z M1), bo wczoraj z nim gadałem i się pytał o termin najbliższego spotkania i czy będę.
do 21 z minutami. uzależnieni jesteśmy od godziny o której kończy aikido (zazwyczaj koło 21.30)
Do 21.00 wystarczy postaramy się zjawić.
Jak ktoś byłby zainteresowany zobaczeniem z czym się je to Malifaux to można się podpiąć, wytłumaczę zasady, będzie można zagrać.
Ostatnio edytowany przez Crane (2013-05-17 12:23:58)
Powinienem być z VC na 2400 pkt. Część jeszcze co prawda w papierkach ale nie ma co czekać
No i sprawa się rypła, niestety odpadł mój wtorkowy sparing partner. W takim razie czy ktoś byłby chętny na naukę/granie w Malifaux lub ewentualnie zagranie w Warmachine & Hordes ? Do Malifaux mam wszystko co potrzebne dla dwóch graczy, do WM&H niestety nie (a i problem z transportem większy).
otworzę salę ok 15. koło 17 zmykam na godzinkę, ale później wracam
Zagram chyba takim jeśli będzie ktoś chętny
WARLORD
Chaos lord 65
Mark of Slaanesh (+1I) 15
Lightning claw (Shred/Rozdzierający AP3) 15
Burning brand of skallathrax (torrent S4AP3) 30
Steed of slaanesh (outflank z przerzutem, typ: kawaleria) 20
//145
TROOPS
5x noise marines (fearless, 5I), blastmaster (S8AP3 48" heavy blast no cover / S5AP4 18" Assault 2 no cover) 125
5x noise marines, blastmaster 125
FAST
5x chaos spawn (5S 5T losowa ilosc ataków, typ: bestie) 150
heldrake, baleflamer (12/12/10 3HP, torrent S6AP3, latacz) 170
HVY
5x chaos havoc, 4x autocannon 115
ALLY
HQ
lord of change (duzy demon tzeencha) 230
lesser reward, 2* greaterreward 50
2lev mocy psionicznych z bazy
//280