Mam pytanko: o której zazwyczaj koñcz± siê spotkania i czy jest jaka¶ szansa ¿e najbli¿sze spotkanie potrwa tak do 20.30-21.00 ? Tak pytam bo siê z Chochlikiem zastanawiamy nad przyj¶ciem i zagraniem w Malifaux, ale ja nawet prosto z pracy dopiero tak na 18.30 bym móg³ przybyæ.
Zale¿y do której cieæ siedzi, bo to od niego bombaj zdaje siê biere klucze.
Ja bêdê na pewno, prawdopodobnie wpadnie te¿ jeden z pracowników tutejszego Barda ( z M1), bo wczoraj z nim gada³em i siê pyta³ o termin najbli¿szego spotkania i czy bêdê.
do 21 z minutami. uzale¿nieni jeste¶my od godziny o której koñczy aikido (zazwyczaj ko³o 21.30)
Do 21.00 wystarczy postaramy siê zjawiæ.
Jak kto¶ by³by zainteresowany zobaczeniem z czym siê je to Malifaux to mo¿na siê podpi±æ, wyt³umaczê zasady, bêdzie mo¿na zagraæ.
Ostatnio edytowany przez Crane (2013-05-17 12:23:58)
Powinienem byæ z VC na 2400 pkt. Czê¶æ jeszcze co prawda w papierkach ale nie ma co czekaæ
No i sprawa siê ryp³a, niestety odpad³ mój wtorkowy sparing partner. W takim razie czy kto¶ by³by chêtny na naukê/granie w Malifaux lub ewentualnie zagranie w Warmachine & Hordes ? Do Malifaux mam wszystko co potrzebne dla dwóch graczy, do WM&H niestety nie (a i problem z transportem wiêkszy).
otworzê salê ok 15. ko³o 17 zmykam na godzinkê, ale pó¼niej wracam
Zagram chyba takim je¶li bêdzie kto¶ chêtny
WARLORD
Chaos lord 65
Mark of Slaanesh (+1I) 15
Lightning claw (Shred/Rozdzieraj±cy AP3) 15
Burning brand of skallathrax (torrent S4AP3) 30
Steed of slaanesh (outflank z przerzutem, typ: kawaleria) 20
//145
TROOPS
5x noise marines (fearless, 5I), blastmaster (S8AP3 48" heavy blast no cover / S5AP4 18" Assault 2 no cover) 125
5x noise marines, blastmaster 125
FAST
5x chaos spawn (5S 5T losowa ilosc ataków, typ: bestie) 150
heldrake, baleflamer (12/12/10 3HP, torrent S6AP3, latacz) 170
HVY
5x chaos havoc, 4x autocannon 115
ALLY
HQ
lord of change (duzy demon tzeencha) 230
lesser reward, 2* greaterreward 50
2lev mocy psionicznych z bazy
//280