Planujê siê wybraæ na najbli¿sze spotkanie, gdyby kto¶ chcia³ zagraæ w Malifaux to bêdê kilka minut po 18, bêdê mia³ dodatkowe figurki w razie potrzeby.
VC i SK 2400 bêd±
Szef Portalu
Winienem byæ, Crane staje na g³owie zeby jakos posk³adaæ te moje modele do gry X)
Bêdê Mo¿e nawet uda siê dotrzeæ w okolicach 16.
Aeli, Jaaf partyjkê ?
Brujah1685r napisał:
Winienem byæ, Crane staje na g³owie zeby jakos posk³adaæ te moje modele do gry X)
Ale wiesz ¿e na siedz±co siê lepiej skleja W razie czego zawsze mo¿emy zagraæ moimi figurkami, ja mam trzy gangi ju¿.
Ja nie dam rady wpa¶æ (jak zwykle), zajêcia na uczelni do 20ej...
@Aeli
Jeste¶my umówieni. Jak uda siê byæ wcze¶niej to roz³o¿ê stó³.
bede moge byc od 15 jest ktos chetny ?
... muszeeeeeeeeeê? @_@
Nie no, spoko. Mo¿emy zagraæ ;p
Bêdê jak zwykle, ko³o 17 chyba ¿e dostanê transport wcze¶niej (no hint at all )
Edytka: Bêdê ko³o 16.30. Mam transport
Ostatnio edytowany przez Jaaf (2014-03-11 09:52:07)
Uda³o mi siê wreszcie namówiæ Bru na partyjkê Malifaux, gra by³a ostra, chocia¿ wyj±tkowo jednostronna
Grali¶my scenariusz Turf War, czyli walka o centrum pola, Bru gra³ Rasputin± i jej lodow± kompani±, a ja po raz pierwszy (tej wersji siê bêdê trzyma³, t³umacz±c czemu dosta³em ostre bêcki ) zagra³em moim nowym nabytkiem czyli Pandor± i jej "duszkami". Jako ¿e scenariusz wymaga³ zbli¿enia siê na 6 cali do ¶rodka to oczywi¶cie ochocz± podbieg³em moj± ekip± mimo ¿e wiedzia³em ¿e lodowa banda jest niesamowicie skuteczna w walce wrêcz. Skoñczy³o siê tak ¿e na koniec 4 tury nie zosta³o mi nic ju¿ na stole, generalnie niesamowicie rz±dzi³a Rasputina, w³a¶ciwie wiêkszo¶æ modeli to ona mi zniszczy³a, resztê dobi³y Gaminy i Golem. Ogólnie wynik 7:2 dla Bru, swoj± drog± kudosy Bru za genialny trick ze schemami.
Wiem ju¿ na przysz³o¶æ, ¿e: nie wystawia siê Pandory na wrogi ostrza³, Sorrowy s± fajne ale bardzo delikatne wiêc trzeba ich u¿ywaæ z wiêksz± rozwag± i na koniec muszê wykombinowaæ jak±¶ lepsz± taktykê dla tej ekipy, bo w bezpo¶rednim starciu to s± trochê s³abowici.