Szef Portalu
Okej... je¶li nie ma kto¶ mo¿liwo¶ci powiedzieæ "jadê na pewno" to niech chocia¿ powie:
"chce jechaæ ale nie wiem czy siê uda"... easy
Szef Portalu
Dobra pora chyba ruszyæ temat... jako ¿e obieca³em ze bede siedzia³ nad sk³adami i kombinowa³ tak oto na chwile obecn± to wygl±da:
Team Kp P2 P3 P4 P5
BOO! Bombaj Sasomir Master Twister Bru
BAA! Jacek Siwy Zuzu Andrzej Rinek(Kakita)
BEE! Jaaf Aeli Pinka Cobalt Stachu(Negro)
W sk³adach BAA i BEE ostatnie osoby s± nawiasowane bo nie ma co do nich pewno¶ci itd... Liczê odgórnie ze pojad± trzy sk³ady gdy¿ mamy a¿ tyle ludzi chêtnych do tego. Wiadomo wszystko zale¿y od tego jak powieje. W razie nie¶cis³o¶ci proszê pisaæ i informowaæ.
Oczywiscie trochê siê z tym pomêczy³em ale bardziej optymalnych sk³±dów nie wyci±gniemy chwilowo. Za ma³o naporowych armii.
Team Armie
BOO! SKV, IMP, HE, DE, DF
BAA! DF, O&G, WoCH, OK, UND(BRET)
BEE! SKV, UND, LIZ, HE, DE(DE)
Jako ¿e to dru¿ynówka wa¿ne jest aby rozpiski by³y robione pod dru¿ynê, tak wiêc trza wszystko dogadaæ.
Mój numer macie, forum macie, numery innych macie... pisaæ dzwoniæ pytaæ...
Aaaaa!
Sweet by by³o jakby ci co s± podani potwierdzili swój wyjazd, a ci co nie s± a chcieliby dali znaæ (zawsze mi³o mieæ kogo¶ w rezerwie )
Aeli i Ja potwierdzamy
Ja potwierdzam.
Jade - Bru sam sie wpisz w nawias
Potwierdzam.
No ja raczej odpadam. Przede wszystkim brak figurek po drugie brak pomalowanej armii.... no i nie wiem czy z kas± bym da³ rade.
Oj co¶ mi siê zdaje,¿e te sk³ady to nie jedynie twoja rozkmina Bru. Wyczuwam tu element decyzyjny w stylu: kto akurat by³ na spotkaniu i poszed³ na piwo ten jedzie( po napoleoñku)
Zatem ja mimo wcze¶niej deklarowanych chêci te¿ nie jadê. Sorry Bru za ciasno dla mnie w TRZECIM sk³adzie(który i tak by³o wiadomo, ¿e nigdy siê nie zbierze i nie pojedzie)
Ostatnio edytowany przez Dragomar (2014-04-04 14:37:40)
My¶lê, ¿e demonizujesz Jacek i wkurzasz siê niepotrzebnie.
Pierwszy sk³ad jedzie ¿eby zrobiæ wynik, pozosta³e jad± ¿eby sobie pograæ.
Chcesz zaginaæ kosmos to wbijaj tam, a nie to obojêtne gdzie.
A czy to bêdzie 2, 3, 5 czy 7 sk³ad to ju¿ nie ma znaczenia.
Ka¿dy sobie zagra 5 gier najlepiej jak potrafi i bêdzie siê dobrze bawi³. Takie jest moje zdanie.
Dragomar napisał:
Oj co¶ mi siê zdaje,¿e te sk³ady to nie jedynie twoja rozkmina Bru. Wyczuwam tu element decyzyjny w stylu: kto akurat by³ na spotkaniu i poszed³ na piwo ten jedzie( po napoleoñku)
Zatem ja mimo wcze¶niej deklarowanych chêci te¿ nie jadê. Sorry Bru za ciasno dla mnie w TRZECIM sk³adzie(który i tak by³o wiadomo, ¿e nigdy siê nie zbierze i nie pojedzie)
Z takim podej¶ciem na pewno siê nie zbierze :] Poza tym chyba nikt spoza pierwszego sk³adu nie jedzie "cisn±æ wynik" tylko dobrze siê bawiæ i czego¶ nauczyæ. Podejrzewam, ¿e je¿eli Dwarfy nie by³y by zdublowane to miejsce w pierwszym sk³adzie te¿ by siê dla Ciebie znalaz³o. Ja mam szczê¶cie bo mam DE, ale je¿eli trafi³ bym do innego sk³adu to nie robi³o by mi to ró¿nicy.
My z Pink± siê oczywi¶cie potwierdzamy. Co do Andrzeja to mo¿e by³by kto¶ kto móg³by mu po¿yczyæ figurki? Przecie¿ nie ma wymogu pomalowanej armii
Ja figsów nie mam, ale mogê pare pln po¿yczyæ... nawet bez oprocentowania