By³o zacnie obudzilem sie z gor±czk±, ale pojade - obieca³em
pierwsza bitwa mirror - koles z fajna rozpa calkiem inna od mojej 11:9 dla niego bo wysadzilem maga genera³a (rzucanie czarow z 5 kosci jest z³e) oraz majac 5 cali do jego klocka z bohaterami - egzekmami i kotlem z ferajna
rzucilem 3 (wtedy pomyslalem a dojde egzekami to go potrzymam do next tury i dojade kotlem )
kolejny rzut 3 i bohaterowie na fastach dali dyla
na pocieche dojecha³em do jego egezków wiec nie skonczylo sie wielka wtop±
druga Bitwa z odwiecznymi wrogami zdradzieckimi pomiotami
dosta³em maske 0:20 nie ma o czym gadac wstyd i hanba (nie chodzi o wyniki tylko z kim)
trzecia bitwa WOCH hmm jak sie rozstawi³ to sobie pomyslalem ze niezly wpier...l sie szykuje skumulowalem sie w kacie i czekam rzucam bana w niego i bolcami ale on idzie i idzie i leci - 3 rydwany jeden spad³ z bolca 2 wesz³y na flanke kot³a z kuchrkami z drugiej strony himera czy cos takiego smokowatego z przodu g³odne trole do gara sie pcha³y z BSB klepaczem wszyscy g³odni no ale gdzie kucharek 32 tam po 40 ataków z poisonem na strone wszyscy poszli z p³aczem bez kolacji. 19-1 dla mnie i kolo zrobil wielkie oczy co sie sta³o ??? ale uczciwy by³ bo sam mi przypomnial ze nie wywordowa³em kot³a po trafieniu z heleny a juz ja zdja³em ze sto³u za co szacun.
spanie na ³o¿u mnie troche wzmocni³o i rano juz czó³em sie lepiej mimo ze choroba mi towarzyszy³a
czwarta bitwa z imperium
kitranie sie po krzakach przed armatami i ratowanie co sie da hmm koles par³ naprzod az doszed³ do kot³a z zarciem ale przed kucharkami stali egzeki i smarowali kanapki, pierwsza dosz³a kawa demisiów bo czo³gista nie dotoczy³ sie a kawa z kadra nie zmiesci³a sie
i .... w tym momecie przyszed³ kierownik wycieczki Jaaf i powiedzial ze koniec gry liczymy - kolo sie zdenerwowa³ wo³a³ sêdzów ze jak to ze bitwa w toku ze doszed³ do jad³a ze g³odny, ale Solo mu wyjasni³ ze kuchary pod garem wygasi³y i koniec biesiady.
policzylismy lecz "g³odni" wrazen dogadalismy sie ze jak juz doszli to niech chociaz kanapki na droge posmaruja.
strzelil z dziala w garniec na co wielce liczy³ ale ward to ward nic sie nie wyla³o no to smarowanko egezeki +1 atak ze spela z kot³a, ws 10 z czaru koniec konców 17 niewybronionych ran sprawi³o ze demisie nawet nie odda³y tylko trafi³y prosto go gara na gulasz z demisia. Jaaf uratowa³e¶ go przegra³em 9:11 ale mia³em wielka satysfakcje jak zobaczy³em jego rozdziawiona "buzie" jak demisie wyparowa³y
piatej bitwy nie by³o Stachu sie dogada³ na moich warunkach i poszed³em ogladac jak graja lepsi bo niestety ale daleko nam jeszcze do nich
ca³a impra fajna i mi³a atmosfera tylklo ta goraczka mnie dobija³a dzieki wszystkim za wspolna zabawe
Ostatnio edytowany przez Negro (2014-04-29 00:46:46)
Siwy, w tym pairingu jeden b³±d. Wystawili¶cie Stacha który ba³ siê jedynie lighta, ca³± nasz± pozosta³± trójkê wywozi³ na taczkach. Tak mi siê wydaje... ^^
Master napisał:
Jeszcze dwa lata temu trzê¶li¶my siê ze strachu przed tymi dru¿ynami, a teraz naprawdê s± one w naszym zasiêgu! Z Czêstochowy która na mapie battla w Polsce by³a totaln± dziur± w 3 lata wyrós³ sk³ad, który zostawi³ za sob± wszystkie s³abe i ¶rednie dru¿yny, ustêpuj±c miejsca tylko najlepszym! Awans z 7 miejsca na 5 do du¿o. Podium to cel na za rok
To mi siê podoba
Niech kto¶ wrzuci foto lub linki do imprezy gdzie mog± jakie¶ byæ.
Zdjêcia do pobrania tutaj:
https://mega.co.nz/#!ToADWCRa!2O1F32kLi … SjMquUxr-s
Bêdzie jeszcze króciutki filmik. Link wrzucê jak siê za³aduje.
A oto i on:
https://mega.co.nz/#!PopRjB4T!Glaes7xii … cDvT-KTJ0k
Ostatnio edytowany przez Cobalt (2014-04-29 09:28:52)
Jaaf napisał:
Siwy, w tym pairingu jeden b³±d. Wystawili¶cie Stacha który ba³ siê jedynie lighta, ca³± nasz± pozosta³± trójkê wywozi³ na taczkach. Tak mi siê wydaje... ^^
Wiesz. Nikt nie jest doskona³y. Po za tym nie mamy jeszcze do¶wiadczenia w parowaniu.
Cobalt potrzebne jest has³o do zdjêæ
Ostatnio edytowany przez siwy2150 (2014-04-29 09:55:52)
Zupe³nie zapomnia³am, ¿e Cobalt robi³ film- najwyra¼niej by³am zbyt pijana emocjami (co widaæ i s³ychaæ...;]). W sumie nie¼le siê wykrêci³, bo jego nikt nie skamerowa³
Czekamy na has³o do wypakowania zdjêæ
mam rozpy z dm¶a. Jakby kto¶ chcia³ to proszê o MAILA na mojego maila - mateuszdasal[ma³pka fiki miki]gmail.com