Szef Portalu
Okej... jeśli nie ma ktoś możliwości powiedzieć "jadę na pewno" to niech chociaż powie:
"chce jechać ale nie wiem czy się uda"... easy
Szef Portalu
Dobra pora chyba ruszyć temat... jako że obiecałem ze bede siedział nad składami i kombinował tak oto na chwile obecną to wygląda:
Team Kp P2 P3 P4 P5
BOO! Bombaj Sasomir Master Twister Bru
BAA! Jacek Siwy Zuzu Andrzej Rinek(Kakita)
BEE! Jaaf Aeli Pinka Cobalt Stachu(Negro)
W składach BAA i BEE ostatnie osoby są nawiasowane bo nie ma co do nich pewności itd... Liczę odgórnie ze pojadą trzy składy gdyż mamy aż tyle ludzi chętnych do tego. Wiadomo wszystko zależy od tego jak powieje. W razie nieścisłości proszę pisać i informować.
Oczywiscie trochę się z tym pomęczyłem ale bardziej optymalnych skłądów nie wyciągniemy chwilowo. Za mało naporowych armii.
Team Armie
BOO! SKV, IMP, HE, DE, DF
BAA! DF, O&G, WoCH, OK, UND(BRET)
BEE! SKV, UND, LIZ, HE, DE(DE)
Jako że to drużynówka ważne jest aby rozpiski były robione pod drużynę, tak więc trza wszystko dogadać.
Mój numer macie, forum macie, numery innych macie... pisać dzwonić pytać...
Aaaaa!
Sweet by było jakby ci co są podani potwierdzili swój wyjazd, a ci co nie są a chcieliby dali znać (zawsze miło mieć kogoś w rezerwie )
Aeli i Ja potwierdzamy
Ja potwierdzam.
Jade - Bru sam sie wpisz w nawias
Potwierdzam.
No ja raczej odpadam. Przede wszystkim brak figurek po drugie brak pomalowanej armii.... no i nie wiem czy z kasą bym dał rade.
Oj coś mi się zdaje,że te składy to nie jedynie twoja rozkmina Bru. Wyczuwam tu element decyzyjny w stylu: kto akurat był na spotkaniu i poszedł na piwo ten jedzie( po napoleońku)
Zatem ja mimo wcześniej deklarowanych chęci też nie jadę. Sorry Bru za ciasno dla mnie w TRZECIM składzie(który i tak było wiadomo, że nigdy się nie zbierze i nie pojedzie)
Ostatnio edytowany przez Dragomar (2014-04-04 14:37:40)
Myślę, że demonizujesz Jacek i wkurzasz się niepotrzebnie.
Pierwszy skład jedzie żeby zrobić wynik, pozostałe jadą żeby sobie pograć.
Chcesz zaginać kosmos to wbijaj tam, a nie to obojętne gdzie.
A czy to będzie 2, 3, 5 czy 7 skład to już nie ma znaczenia.
Każdy sobie zagra 5 gier najlepiej jak potrafi i będzie się dobrze bawił. Takie jest moje zdanie.
Dragomar napisał:
Oj coś mi się zdaje,że te składy to nie jedynie twoja rozkmina Bru. Wyczuwam tu element decyzyjny w stylu: kto akurat był na spotkaniu i poszedł na piwo ten jedzie( po napoleońku)
Zatem ja mimo wcześniej deklarowanych chęci też nie jadę. Sorry Bru za ciasno dla mnie w TRZECIM składzie(który i tak było wiadomo, że nigdy się nie zbierze i nie pojedzie)
Z takim podejściem na pewno się nie zbierze :] Poza tym chyba nikt spoza pierwszego składu nie jedzie "cisnąć wynik" tylko dobrze się bawić i czegoś nauczyć. Podejrzewam, że jeżeli Dwarfy nie były by zdublowane to miejsce w pierwszym składzie też by się dla Ciebie znalazło. Ja mam szczęście bo mam DE, ale jeżeli trafił bym do innego składu to nie robiło by mi to różnicy.
My z Pinką się oczywiście potwierdzamy. Co do Andrzeja to może byłby ktoś kto mógłby mu pożyczyć figurki? Przecież nie ma wymogu pomalowanej armii
Ja figsów nie mam, ale mogę pare pln pożyczyć... nawet bez oprocentowania